Business Consultant E-commerce

Een mooie kans

Een mooie kans voor jou om grote impact te maken bij vooruitstrevende retailers. Wij exploiteren het grootste retail cloud platform in NL met jaarlijks 4 miljard euro verkoopomzet en ontwikkelen daarnaast webshops helemaal op maat voor deze retailers. Volledig omnichannel en honderd procent geïntegreerd met de fysieke winkels. Als Ecommerce Business Consultant zorg jij ervoor dat grote en complexe webshops succesvol geïmplementeerd worden volgens de nieuwste technieken en structureel doorontwikkeld worden voor een optimale customer journey.

Jouw rol en verantwoordelijkheden

In jouw rol als Ecommerce Business Consultant breng jij onze klanten verder. Als inhoudelijk specialist en sparringpartner voor onze klanten ben je eindverantwoordelijk voor de implementatie en verdere doorontwikkeling van deze platformen. Waar houd jij je als Ecommerce Business Consultant nog meer mee bezig?

 • Je brengt nieuwe omnichannel webshops succesvol live in samenwerking met het projectteam.
 • Je bent actief betrokken bij de verdere optimalisatie en ontwikkeling van de platformen in samenwerking met de klant en het development team en bewaakt hierbij de voortgang.
 • Je neemt de lead tijdens workshops met de klant om de business logica te achterhalen, onderliggende behoeften te identificeren en deze te vertalen naar een helder uitgewerkte scope als onderdeel van webshop implementatieprojecten.
 • Je werkt vanuit jouw specialisme mee aan nieuwe sales trajecten.
 • Je vertaalt de wensen van de klant naar duidelijke functionele uitwerkingen waar het development team direct mee aan de slag kan.
 • Je bent een sparringpartner voor onze klanten, geeft advies en daagt hen uit op het gebied van Ecommerce, de nieuwste technieken en optimale processen.
 • Je bent de schakel tussen de klant en ons multidisciplinair development team die deels werkzaam is vanuit het buitenland.
 • Als specialist op het gebied van Ecommerce zorg je voor kennisdeling binnen de organisatie en afdelingen.

Wie ben jij?

Je hebt affiniteit met Ecommerce, online marketing en retail processen en krijgt hier energie van. Verder ben je uitstekend in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, ben je leergierig en wil je alles onderzoeken. Je hebt eerdere ervaring opgedaan in een soortgelijke rol, bent klantgericht en communicatief vaardig. Een goede WO opleiding helpt, maar opleiding zegt zeker niet alles.

Belangrijker nog …

Je bent eager en gedreven om klanten zeer tevreden te maken met mooie oplossingen. Je leert vanzelfsprekend elke dag iets bij over de laatste nieuwe mogelijkheden. Je werkt hands-on en je hebt een can-do mentaliteit, je zet graag een stapje extra. Natuurlijk ben je een teamspeler en kom je afspraken gewoon na.

Waarom werken bij Valk Solutions?

Jouw werk is van grote toegevoegde waarde voor klanten, je maakt dagelijks het verschil. Concurrerende arbeidsvoorwaarden bij een vooruitstrevende onderneming.
We ontwikkelen innovatieve software in-huis, je hebt invloed op de doorontwikkeling.
Financieel gezond familiebedrijf met volop toekomst- en groeiperspectief.
Enthousiaste collega’s in kleine teams met informele omgangsvormen.

Belangstelling?

Ben jij de gedreven professional die past in onze innovatieve, klantgerichte onderneming? Stuur je CV naar karin.valk@valksolutions.nl.

Over Valk Solutions

Al meer dan 30 jaar ontzorgt Valk Solutions retailers in een groot aantal verticals. Onze oplossingen verlagen de total cost of ownership en creëren nieuwe kansen voor klanten. We vertalen de nieuwste technologie naar slimme toepassingen in lange termijn relaties met klanten. Voor meer achtergrondinformatie zie onze website www.valksolutions.nl.

Montfoort, Januari 2022

Sign up for our Newsletter

Get access to exclusive market and product content. Subscribe now!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

 • Phone on +31 (0)348 431 490

 • Chat with the chat function on this screen

 • Completing the form bellow:
 • You're subscribing!

  That's great!