Accurate planner

Profiel planner

 

Bedrijfsprofiel
Valk Solutions verzorgt IT oplossingen voor winkelketens. Tot onze klantenkring horen onder andere Primera, Ekoplaza, Hubo, Welkoop, Aktiesport en Mitra. Het bedrijf bestaat al 33 jaar en groeit hard. We ontwikkelen de software in huis en leveren totaaloplossingen aan winkeliers, inclusief alle kassafuncties, spaarsystemen, artikelbeheer, elektronisch bestellen, voorraadmanagement, e-commerce, business intelligence en meer. Valk Solutions exploiteert de grootste artikel databank in Nederland met miljoenen artikelen van duizenden leveranciers, zodat prijswijzigingen en bestellingen elektronisch kunnen plaatsvinden. Onze 100+ professionals verzorgen levering, service, onderhoud, beheer en opleiding voor onze klanten. Het belangrijkste product van Valk Solutions is ASPOS, het 100% online en realtime omnichannel retail platform in de cloud. ASPOS is inmiddels het grootste online retail platform in NL, zelfs groter dan bol.com. We bieden een enthousiaste en professionele werkomgeving boordevol dynamiek, ondernemersgeest en innovatie. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop bij Valk Solutions. We zoeken harde werkers met een grote gedrevenheid.

Functieomschrijving
Het Bedrijfsbureau verzorgt de planning en coördinatie van alle werkzaamheden voor klanten. Als planner ben je de eerste contactpersoon voor klanten bij een nieuwe opdracht. Je verwelkomt nieuwe klanten en verzorgt de voorbereiding van de implementatie. Dit doe je zodanig dat de klant zich bevestigd ziet in zijn beste keuze voor Valk Solutions. Als planner controleer je de order op volledigheid en juistheid en je administreert deze in ons management informatie systeem. Je verzamelt de benodigde detail gegevens van de klant en je overlegt intern en extern over de geschikte opleverdatum en de beste consultant of engineer voor deze opdracht. Je stuurt toeleveranciers aan, bijvoorbeeld voor apparatuur, pin betalingen, bankgegevens, artikel leveranciers en leveranciers van giftcards, e-vouchers, etcetera. Behalve voor nieuwe klanten ben je ook verantwoordelijk voor de planning en voorbereiding van uitbreidingsopdrachten bij bestaande klanten, denk aan extra kassa’s of koppelingen, toegevoegde waarde diensten, of nieuwe apparatuur. Daarnaast draag je bij aan de planning van projecten, zoals migraties, pilots en roll outs. Je bewaakt de oplevering en je stuurt de facturering aan zodra de implementatie gereed is. Tenslotte rapporteer je over de KPI’s van het implementatieproces, onder andere bestandsgegevens, aantallen nieuwe winkels, klanttevredenheid en first time right. Een paar weken na de oplevering bel je klanten na of alles naar wens is verlopen en of er nog leerpunten zijn, die je intern terugkoppelt aan collega’s met het doel om steeds beter te worden. Je werkt nauw samen met 2 collega planners en je hebt veelvuldig contact met collega consultants, verkopers, engineers, beheerders en developers. Je rapporteert aan het management over onder andere leverbetrouwbaarheid en klanttevredenheid.

Functie eisen
HBO werk- en denkniveau, grote drive om klanten tevreden te maken, resultaat- en oplossingsgericht, dienstverlenend, affiniteit met retail en IT. Ervaring met Exact online is een pré. Je leert snel, bent handig met spreadsheets, planningstools. Je werkt zelfstandig, je staat stevig in je schoenen en bent communicatief vaardig zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden
Afhankelijk van kennis en ervaring marktconform salaris, plus goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is fulltime 40 uur per week.

Solliciteren?
Ben jij de man of vrouw die bij ons het verschil komt maken en woon je in de buurt van Montfoort? Solliciteer dan nu en richt je sollicitatie aan karin.valk@valksolutions.nl.

Montfoort, oktober 2022

Voor meer achtergrond informatie zie onze website
www.valksolutions.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer je nu!

Neem contact op

We staan voor je klaar.

Je schrijft je in!

Wat fijn!

Neem contact op

We staan voor je klaar.

Je schrijft je in!

Wat fijn!