Een team vol doorpakkers

Even voorstellen, ik ben Hagar Backus, 30 jaar en teamleider van het Bedrijfsbureau. Ons team ondersteunt de verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Onze planners leiden opleveringen voor klanten in goede banen. Wij zorgen dat de technisch specialisten hun werk kunnen doen. We ondersteunen de business consultants en ontwikkelaars door de projectadministratie op te pakken. En verder rapporteren we maandelijks verschillende cijfers aan het management waaronder klanttevredenheid, leverbetrouwbaarheid en het aantal opleveringen.

Klantspecifieke ondersteuning
Bij de oplevering van een nieuwe winkel komt veel kijken. Binnen ASPOS is er veel mogelijk. De klant kan als het ware een eigen menukaart samenstellen: naast een kassasysteem voor de dagelijkse transacties en orderkoppelingen kan een klant bijvoorbeeld ook een webshop koppelen, specifieke gift- of creditcards koppelen, een mobiele PIN aanschaffen en zo zijn er nog talloze opties. 

Wij helpen door klantspecifiek te ondersteunen in het voorbereidingstraject: Wat is er voor deze klant nodig? Waar kunnen we de informatie opvragen of uitzetten en voor welke teams dienen werkzaamheden ingepland te worden? Tijdens dit traject hebben wij regelmatig contact met de klant, collega’s, externe partijen en eventueel een hoofdkantoor.

Dankzij onze voorbereiding en ondersteuning kan een business consultant of ontwikkelaar zich focussen op inhoud en innovatie zonder zich druk te maken over bijvoorbeeld de facturatie van een project.


Team op sterkte
Door de groei die Valk Solutions doormaakt, hebben we sinds deze maand (juli) twee nieuwe collega’s op Bedrijfsbureau mogen verwelkomen: Mayenne en Sanna. Daarmee bestaat het team, samen met Catharine en Luc, uit 5 leden. Ons team bestaat uit doorpakkers die onze klanten graag goed verder helpen.


Blijvend ontwikkelen
Het bedrijf is heel dynamisch. Er zijn veel ontwikkelingen en verschillende klanten. Dat maakt het werk heel afwisselend en uitdagend. Mijn nieuwsgierigheid wordt nog dagelijkse gevoed binnen mijn functie en er zijn volop mogelijkheden om trainingen te volgen. Ik ben nog lang niet uitgeleerd.

Samen met andere teams zijn we op zoek naar manieren waarop wij het voorbereidingstraject van een oplevering nog efficiënter kunnen organiseren. Verder blijven we kritisch naar onze werkprocessen kijken en proberen we na elke opdracht beter te worden zodat we de volgende keer net weer een stap verder kunnen gaan.

Sign up for our Newsletter

Get access to exclusive market and product content. Subscribe now!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

  • Phone on +31 (0)348 431 490

  • Chat with the chat function on this screen

  • Completing the form bellow:
  • You're subscribing!

    That's great!