Houd hardware up-to-date

Het is belangrijk om uw apparatuur up-to-date te houden, want al uw verkoop transacties gaan via dit systeem. Kassa’s en hardware die hieraan gekoppeld is zoals scanners en bonprinters worden zeer intensief gebruikt. De kassa staat in het hart van uw zaak. 
 • Voorkom technische achterstand
  Na 5 jaar is de apparatuur versleten en technisch verouderd en wordt het risico op storingen groter.
 • Voorkom storingen
  Storingen komen altijd ongelegen en geven grote overlast in de winkel. Daarom vervangen we planmatig, op een geschikt moment, met minimale overlast voor uw winkel.
 • Blijf snel en compatibel
  Door tijdig de hardware te vervangen blijft uw systeem niet alleen snel en compatibel met nieuwste ontwikkelingen.
 • Werk veilig
  Op uw systeem staan gevoelige gegevens die beter beschermd blijven met een up-to-date systeem dat voldoet aan de nieuwste eisen van banken en regelgevers.

 

Garantietermijn

Bij aflopende garantietermijn neemt Valk Solutions altijd contact met u op om de mogelijkheden te bespreken zodat u up-to-date blijft met uw hardware. Weten wanneer de garantietermijn van uw hardware afloopt? Vraag het op via sales: met telefoonnummer 0348 431 490 of per e-mail salessupport@valksolutions.nl

 

Belangrijk: Datalogic Memor PDA (data collector) wordt vanaf april 2021 niet meer ondersteund

Elk jaar wordt onze software doorontwikkeld om nieuwe functionaliteiten toe te voegen en verbeteringen door te voeren. Zo brengen wij u graag op de hoogte dat vanaf 1 april 2021 de Datalogic Memor PDA niet meer ondersteund wordt. De redenen dat deze Memor PDA niet meer werkt vanaf 1 april zijn:

 1. Memor gebruikt Windows CE 5.0, dit is een verouderde versie die niet meer gesupport wordt door Microsoft.

 2. Memor gebruikt een Internet Explorer met ECMAScript 5, dit is een verouderde versie die niet meer ondersteund wordt voor Valk Solutions.

Afhankelijk van uw lopende contract hebben wij u eind 2020 al benaderd met een aanbod voor een nieuwe moderne PDA. Heeft u dit aanbod gemist en wilt u weten wat het voor u kan zijn? Neem dan contact op met salessupport: via telefoonnummer 0348 431 490 of per e-mail salessupport@valksolutions.nl

Sign up for our Newsletter

Get access to exclusive market and product content. Subscribe now!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

 • Phone on +31 (0)348 431 490

 • Chat with the chat function on this screen

 • Completing the form bellow:
 • You're subscribing!

  That's great!