Nieuwe webshop Ekoplaza

De nieuwe webshop van Ekoplaza is prachtig geworden! Volledig omnichannel en 100% geïntegreerd met de winkels, inclusief nieuw content management system (CMS) én loyalty program. Met een 360 graden klantbeeld over aankopen in winkels én online. Het projectteam heeft er afgelopen maanden met vereende krachten aan getrokken en kan trots zijn op het resultaat.

Bij Ekoplaza kun je er op vertrouwen dat al je boodschappen 100% biologisch zijn. Moederbedrijf Udea is groothandel van biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food en tevens franchisegever van supermarkt formules waaronder Ekoplaza. Onder het motto “Verbindend in biologisch” lopen Ekoplaza en Udea voorop in het samen zorgen voor de aarde met een sterke keten- en kringloopgedachte. Onder leiding van een ambitieuze directie timmert Udea in de hele Benelux aan de weg.

Luc Heijl, projectmanager van Udea: “Ekoplaza zet met deze nieuwe webshop een belangrijke volgende stap naar een 360 graden klantbeeld, compleet met een loyalty programma en een 100% integratie van online en offline winkelen middels ASPOS. Omdat winkels en webshop geïntegreerd zijn op ons ASPOS platform kunnen we klanten één ervaring bieden ongeacht of ze in de winkels of online shoppen. Er is dan ook groot draagvlak bij de supermarktmanagers voor deze nieuwe webshop, onze winkels en webshop versterken elkaar. Vanuit hier gaan we verder bouwen en volgende stappen zetten naar de toekomst.

Projectmanager Kyra van Hazendonk van Valk Solutions: “Met dank aan de super inzet van alle toppers die afgelopen maanden gewerkt hebben aan de nieuwe webshop. Ook het interface landschap is onderhanden genomen en helemaal bij de tijd met REST API’s. De webshop is in samenwerking met First Focus en ons ontwikkelteam in China gebouwd op Progressive Web App (PWA). Deze techniek biedt de functionaliteiten van het web én een app en zorgt voor supersnelle webpagina’s, beter bereik via verschillende devices, een fijnere gebruikerservaring voor de klant en verhoogde conversie ratio’s.

Onze felicitaties voor Ekoplaza en Udea met de mooie nieuwe webshop. Wij wensen Ekoplaza goede zaken toe in de supermarkten én online. Nieuwsgierig naar de nieuwe webshop? Neem dan snel een kijkje op Ekoplaza.nl. Ben je ook toe aan een omnichannel webshop? Bel ons, onze consultants denken graag met je mee.

Sign up for our Newsletter

Get access to exclusive market and product content. Subscribe now!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

  • Phone on +31 (0)348 431 490

  • Chat with the chat function on this screen

  • Completing the form bellow:
  • You're subscribing!

    That's great!