Accountmanager New Business, Retail & Software

Heb jij ervaring als accountmanager en heb je affiniteit met retail en/of software? Ben je iemand die enthousiast wordt van het binnenhalen van grote klanten en de brug slaat tussen wat retailers nodig hebben en onze software oplossing? Wil je je naast het binnenhalen van grote klanten ook bemoeien met RFP’s en de verdere ontwikkeling van ons sales team? Dan zijn wij op zoek naar jou en ben jij op zoek naar ons!

Over Valk Solutions

Totaaloplossingen voor de retail volgens een uniek business concept met lange termijn samenwerkingen en recurring revenues. Onze klanten zijn grote retailers met een keten van winkels plus een webshop en centraal DC (distributiecentrum). Als Valk Solutions automatiseren wij de hele retailketen volledig omnichannel. Van point of sale, zelfscan kassa’s en loyalty, tot supply chain en herbevoorrading. Van e-commerce en ordermanagement tot business intelligence. Met circa 110 gepassioneerde collega’s geven we alles wat we in huis hebben om klanten zeer tevreden te maken.

Over de functie

Als Accountmanager New Business draag je onze groeistrategie. We groeien jaarlijks gemiddeld 15% in omzet mede dankzij de nieuwe klanten die jij binnenhaalt. Je richt je op grote retailers in Nederland, België en Duitsland. Je verkoopt een totaaloplossing met de merkbelofte “Empowering retail”. Met ons online platform worden klanten verregaand ontzorgd van techniek. Klanten winnen ongekende commerciële slagkracht met de laagste TCO (total cost of ownership) in de markt. Als Accountmanager New Business bouw je vanaf het begin een portfolio van key accounts op en breng je prospects in kaart. Het draait hierbij voornamelijk om top accounts met nationaal potentieel en ben je verantwoordelijk voor het sluiten van de deals.

Wat we vragen

HBO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar commerciële ervaring in bedrijfskritische software oplossingen zoals POS, OMS en WMS, hebt een commerciële drive en hebt een warm netwerk binnen de retail. Je verdiept je in onze producten en diensten weet deze goed voor het voetlicht te brengen. Je bent in staat om een quick scan bij klanten te maken, onze producten passend aan te bieden en latente behoefte urgent te maken. Je bent gesprekspartner op verschillende niveaus, van CFO tot logistiek manager en van marketeer tot IT specialist.

Wat we bieden

We bieden jou de kans om grote impact te hebben, zowel voor klanten als voor onze onderneming. Je komt binnen bij interessante retailers die vooruit willen. Je treft bij ons een ondernemende werksfeer met veel drive en energie, fijne collega’s, een betrokken management, korte lijnen en een snelle besluitvorming. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, zijn er volop kansen om te groeien en ben jij de eigenaar van jouw eigen carrière!

Ben jij onze nieuwe collega? Stuur je CV naar onze HR Manager bjorn.van.der.wiel@valksolutions.nl, of bel direct met onze manager Sales & Marketing Wouter op 06 20 84 57 50.

Montfoort, februari 2023

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer je nu!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

 • Phone on +31 (0)348 431 490

 • Chat with the chat function on this screen

 • Completing the form bellow:
 • You're subscribing!

  That's great!

  Neem contact op

  We staan voor je klaar.

  Je kunt altijd contact met ons opnemen:

 • Telefoon op +31 (0)348 431 490

 • Chat met de chatfunctie op dit scherm

 • Invullen van het formulier hieronder
 • Je schrijft je in!

  Wat fijn!