Amazing Oriental breidt uit

Het gaat goed met Amazing Oriental! De onderneming groeit en breidt uit met een schitterende nieuwe vestiging op Rotterdam Zuidplein. Deze vestiging voorziet behalve in het bekende assortiment ook in een Amazing Taste Food market. Dit is een foodcourt met stalletjes van Aziatische keukens in Thailand, Hongkong, China, Korea, Singapore, Vietnam, Japan, Indonesië en Maleisië.

Amazing Oriental is de grootste Aziatische supermarktketen in ons land. Met meer dan 10.000 authentieke A-merken voor beginnende en gevorderde liefhebbers van de Aziatische keuken. De waren worden tweemaal per week rechtstreeks ingevlogen uit Azië. Valk Solutions verzorgen we sinds 2020 de volledige winkelautomatisering voor alle vestigingen van Amazing Oriental.

De nieuwe vestiging aan Rotterdam Zuidplein is gestart met de internet kassa’s en mobiele PDA’s op het ASPOS cloud platform van Amazing Oriental. De installatie is compleet met alle benodigde software en hardware op de afgesproken datum verzorgd door onze engineers. De oplevering is door de bedrijfsleider positief geëvalueerd met een tevredenheid 9.

Mayenne Redert, planner bij Valk Solutions: “Als planner heb ik de voorbereiding verzorgd voor de nieuwe vestiging. Niet alleen de staging van de hardware, maar ook de inrichting van de software, de beschikbaarheid van de betaaldiensten en de opleiding van de gebruikers, alles moet op tijd klaar zijn voordat de winkel opengaat. Dat is gelukt, met dank aan alle collega’s en partners die een bijdrage hebben geleverd.”

Voordelen van het ASPOS platform voor Amazing Oriental zijn dat alle data online en realtime toegankelijk zijn. Zo ontstaat één waarheid in de hele organisatie. Het platform is zeer robuust en draait in de private cloud van Valk Solutions. Zo ontzorgen we Amazing Oriental van alle techniek die er bij komt kijken. Amazing Oriental maakt ook gebruik van de support diensten van Valk Solutions. Onze support consultants staan 365 dagen per jaar paraat voor de gebruikers van Amazing Oriental.

Wij wensen alle mensen bij Amazing Oriental smakelijke zaken toe.

Montfoort, september 2022

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer nu!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

 • Phone on +31 (0)348 431 490

 • Chat with the chat function on this screen

 • Completing the form bellow:
 • You're subscribing!

  That's great!

  Neem contact op

  We staan voor je klaar.

  Je kunt altijd contact met ons opnemen:

 • Telefoon op +31 (0)348 431 490

 • Chat met de chatfunctie op dit scherm

 • Invullen van het formulier hieronder
 • Je schrijft je in!

  Wat fijn!