Amazing Oriental kiest voor lange termijn

Amazing Oriental is de grootste Aziatische supermarkt in ons land. Passend in haar lange termijn visie heeft Amazing Oriental gekozen voor het omnichannel cloud platform ASPOS van Valk Solutions. Amazing Oriental is voor alle filialen een exclusieve vijfjarige ASPOS overeenkomst aangegaan.

Amazing Oriental staat bekend om haar enorme assortiment met meer dan 10.000 SKU’s van voornamelijk authentieke A-merken uit het verre oosten. Niet alleen klanten met een Aziatische achtergrond, maar alle nationaliteiten weten de supermarkt van Amazing Oriental te waarderen. Amazing Oriental heeft ambitieuze groeiplannen om nog meer klanten te kunnen bedienen.

Eddy Sjauw, Hoofd Projecten & Innovaties van Amazing Oriental: “Valk Solutions is net als wij een familiebedrijf met een lange termijn horizon, dat spreekt ons aan. Als Amazing Oriental hebben we ons complete IT landschap vernieuwd om klaar te zijn voor de toekomst Het multifunctionele ASPOS platform past daar in, omdat het 100% online en realtime is met alle data veilig centraal in de cloud.

Kyra van Hazendonk, projectmanager van Valk Solutions: “In het project is veel aandacht besteed aan het op orde brengen van de masterdata. Ook is de koppeling met SAP Business One Hana ontwikkeld. En een voor alle nationaliteiten leesbaar schaplabel compleet met artikelfoto. De uitrol begon met het bestelproces via de ASPOS pda applicatie. Daarna volgden de ASPOS kassa, narrowcasting en backoffice applicaties..”

De pilotfase in de supermarkten in Ypenburg en Rotterdam Alexandrium is inmiddels met positief resultaat afgerond. Momenteel is de uitrol van de andere filialen in volle gang. We wensen Amazing Oriental veel gebruiksplezier en goede zaken toe met haar nieuwe ASPOS platform.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer nu!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

 • Phone on +31 (0)348 431 490

 • Chat with the chat function on this screen

 • Completing the form bellow:
 • You're subscribing!

  That's great!

  Neem contact op

  We staan voor je klaar.

  Je kunt altijd contact met ons opnemen:

 • Telefoon op +31 (0)348 431 490

 • Chat met de chatfunctie op dit scherm

 • Invullen van het formulier hieronder
 • Je schrijft je in!

  Wat fijn!