ASPOS nieuwe versie Fuut

ASPOS wordt intensief doorontwikkeld door onze developers. In periodieke nieuwe versies komen extra features en technische verbeteringen beschikbaar voor klanten. De nieuwe ASPOS versie gaat door het leven onder de naam Fuut en dit zijn de hoogtepunten:

Optimalisatie self checkout
De self checkout is geoptimaliseerd voor een nog betere gebruikerservaring. Met Fuut is het bijvoorbeeld mogelijk om automatische bonnen, touch knoppen en aantallen aan of uit te zetten.

Bon standaard mailen
Je kunt voortaan instellen of de kassabon standaard gemaild moet worden in plaats van geprint. Dit is instelbaar bij de klant op de klantkaart. Wel zo milieuvriendelijk!

Optimalisatie journalisatie
Onder “Journalisatie” is het voortaan mogelijk om op basis van productgroepen de corresponderende grootboekrekeningnummers in te zien en te wijzigen.

Versturen van pakbon mail afhaal/bezorg orders
In de REST services is het mogelijk gemaakt om een pakbon mail te versturen. Er kan onderscheid gemaakt worden tussen bezorgorders en afhaalorders.

Containers, barcodes en batches bij inpakken klantorders
In het menu “Klantorders inpakken” is het voortaan mogelijk om pick batches af te ronden en de eventuele gekoppelde containers te ontkoppelen.

Exact Online batch opnieuw aanbieden
Onder “Journalisatie” is een functie toegevoegd “Boekhoud export” om Exact Online export batches opnieuw aan te bieden. Je kunt per winkel een selectie maken van de exports die opnieuw aangeboden moeten worden.

Wanneer zwemt Fuut naar je toe?
De meeste klanten hebben een jaarlijkse nieuwe versie met ons afgesproken. Dan komen alle voorafgaande nieuwe versies gebundeld naar je toe. Want elke volgende nieuwe versie bevat ook de functionaliteiten van vorige nieuwe versies. Zo mis je niks. Afhankelijk van specifieke project (RFC) afspraken kan het ook zo zijn dat een nieuwe versie eerder krijgt. Hoe jouw afspraken ook zijn, we wensen je alvast veel plezier van de nieuwste mogelijkheden in ASPOS!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer nu!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

 • Phone on +31 (0)348 431 490

 • Chat with the chat function on this screen

 • Completing the form bellow:
 • You're subscribing!

  That's great!

  Neem contact op

  We staan voor je klaar.

  Je kunt altijd contact met ons opnemen:

 • Telefoon op +31 (0)348 431 490

 • Chat met de chatfunctie op dit scherm

 • Invullen van het formulier hieronder
 • Je schrijft je in!

  Wat fijn!