Betrouwbare service engineer

Valk Solutions verzorgt winkelautomatisering voor zelfstandige ondernemers en grote ketens. Tot onze klantenkring horen onder andere Primera, Hubo, Welkoop en Douglas. Het bedrijf bestaat al 33 jaar en laat elk jaar gestage groeicijfers zien. We hebben inmiddels 20.000 gebruikers die dagelijks met onze software werken. We ontwikkelen de software in huis en leveren totaal oplossingen aan winkeliers, inclusief alle kassa-functies, artikelbeheer, voorraadmanagement, inkoopfuncties, spaar- systemen, maar ook webshops, store to door kiosks, instore apps, en meer. Valk Solutions exploiteert de grootste artikel databank in Nederland met miljoenen artikelen van duizenden leveranciers, zodat prijswijzigingen en bestellingen elektronisch kunnen plaatsvinden. Onze 90 professionals verzorgen ontwikkeling, beheer, onderhoud, levering, opleiding en service voor onze klanten. Naast ProPOSS introduceerde Valk Solutions ASPOS, een ultramodern omnichannel cloud platform gebaseerd op SaaS en ProFashionAll een ERP en warehouse management oplossing voor fashion retailers met een eigen distributie centrum. We bieden een enthousiaste en professionele werkomgeving boordevol dynamiek, ondernemersgeest en innovatie. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop bij Valk Solutions. We zoeken harde werkers met een grote gedrevenheid om goed werk te leveren.

Service engineer
Functie omschrijving – Valk Solutions levert standaard software en hardware met daarbij service overeenkomsten. Klanten verzekeren zich zo van telefonische of onsite ondersteuning. De service engineer is verantwoordelijk voor het oplossen van storingen bij klanten op locatie, veelal in de winkels en soms ook op het hoofdkantoor. Als het kassasysteem niet werkt, dan moet het probleem goed en snel verholpen worden. De service engineer analyseert de storing ter plaatse en lost deze snel en vakkundig op binnen overeengekomen service levels. Anders dan concurrenten werkt Valk Solutions met oplostijd garanties, de service engineer heeft de verantwoordelijkheid om deze waar te maken. Ook voert de service engineer implementaties uit van onze systemen bij nieuwe klanten. En vervangingen van afgeschreven point of sale systemen, backoffice PC’s, pin terminals en rand- apparatuur. Implementaties en vervangingen moeten snel en in één keer goed gebeuren, zodat de ondernemer direct door kan in zijn winkel, en weer voor jaren vooruit kan. De service engineer verdiept zich ook in onze software zodat hij klanten kan begeleiden of ondersteunen in de winkels. Verder houdt de service engineer zich bezig met het bouwen en inregelen van systemen bij Valk Solutions op kantoor. Systemen en koppelingen worden grondig getest voorafgaand aan uitlevering. De service engineer werkt in een team van 10 collega’s in de afdeling Technical Services.

Functie eisen
Grote drive om klanten zeer tevreden te maken, harde werker, resultaat- en oplossingsgericht, dienstverlenende instelling, kwaliteitswerker. Enige ervaring in retail bijvoorbeeld in de vorm van een bijbaan naast je studie is een pré, belangrijk is dat je snel en graag leert, handig bent met computers, netwerken, IP adressen, databases en software, zelfstandig, stressbestendig. Vereist is een MBO diploma niveau 4 in ICT Beheer, Informatica of Elektrotechniek, Microsoft certificaten zijn een pré.

Arbeidsvoorwaarden
Afhankelijk van kennis en ervaring een marktconform salaris, plus na een inwerktraject mobiele telefoon, laptop, bedrijfsauto en pensioenregeling. Belangstelling? Stuur je CV en een korte motivatie naar karin.valk@valksolutions.nl. Ter voorkoming van filefrustratie gaan we alleen in zee met mensen die binnen 20 kilometer van Montfoort wonen.

Montfoort, april 2022

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer je nu!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

 • Phone on +31 (0)348 431 490

 • Chat with the chat function on this screen

 • Completing the form bellow:
 • You're subscribing!

  That's great!

  Neem contact op

  We staan voor je klaar.

  Je kunt altijd contact met ons opnemen:

 • Telefoon op +31 (0)348 431 490

 • Chat met de chatfunctie op dit scherm

 • Invullen van het formulier hieronder
 • Je schrijft je in!

  Wat fijn!