Countr introduceert waiter app op Horecava

Op Horecava heeft Countr, de horeca oplossing van Valk Solutions, haar nieuwste features gepresenteerd aan het publiek. Een nieuwe waiter app is ontwikkeld en door de eerste klanten in gebruik genomen. De Countr waiter app is een aanvulling op de Countr POS, Obur en KDS, de handige keukenservice.

Launching customer voor de Countr waiter app is Boerderij De Middenhof met 400 zitplaatsen verdeeld over 3 restaurants, een pannenkoekenhuis, tapas restaurant en een brasserie. De ondernemende eigenaar, de heer Hans Ultee, vertelt in de video wat Countr betekent voor zijn restaurants.

De Countr POS app draait al wereldwijd bij horeca klanten die kiezen voor gemak en self service. Countr KDS (kitchen display service) ondersteunt keukenschermen waarop bestellingen binnenkomen. Er zijn geen briefjes meer nodig tussen de pannen. Hans: “Hoe handig dat met een druk op de knop dezelfde gerechtjes gecombineerd worden zodat die in één keer in de pan kunnen.”

Nieuw is de Countr waiter app waarmee de bediening bestellingen kan opnemen aan de tafels in de restaurants en op de terrassen. De bestellingen gaan digitaal naar de keukenschermen, zodat de koks direct aan de slag kunnen. Hans: “De waiter app geeft ook een seintje naar de bediening als gerechten klaar staan om uitgeserveerd te worden.”

Naast POS, KDS en waiter app biedt Countr ook een Obur app waarmee consumenten zelf aan tafel hun bestelling kunnen plaatsen zonder tussenkomst van bedienend personeel. Ideaal voor horeca ondernemers die kampen met personeelskrapte.

Meer weten? Neem een kijkje op www.countrhq.com of mail naar aisha.uwase@valksolutions.nl Zij staat graag voor u klaar.

Montfoort, januari 2023

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer nu!

Neem contact op

We staan voor je klaar.

Je schrijft je in!

Wat fijn!

Neem contact op

We staan voor je klaar.

Je schrijft je in!

Wat fijn!