Ervaren CTO aan boord

Ervaren CTO aan boord

Valk Solutions heeft een ervaren chief technology officer (CTO) aan boord gehaald. Wido Riezebos (52) heeft zijn sporen verdiend als onder andere founder van transporteur Eyefreight en Head of software development for Supply Chain and Logistics bij Sainsbury’s – Argos in de UK. Bij familiebedrijf Valk Solutions gaat Wido leiding geven aan de doorontwikkeling en technische vernieuwing van het portfolio.

Karin Valk, algemeen directeur van Valk Solutions: “We zijn hard gegroeid en ook voor komende jaren hebben we de ambitie om te blijven groeien. Dat vraagt voortdurende investeringen in onderhoud en vernieuwing, waarbij we steeds van nieuwe technieken gebruik maken. De complexiteit neemt toe, omdat we voor steeds meer klanten naast het point of sale domein ook in het e-commerce en logistieke domein aan de slag mogen. Daarom hebben we gezocht naar een stevige CTO om de juiste lijnen uit te zetten naar de toekomst. Wido brengt precies de ervaring mee die we nodig hebben en heeft een prettige combinatie van technische kennis en hands-on leiderschap.“

Wido Riezebos, sinds 1 maart CTO bij Valk Solutions: “Ik zag al meteen volop aanknopingspunten en dat goede gevoel is in de eerste weken alleen maar sterker geworden. Er heerst hier veel energie en een enorme klantfocus, dat spreekt me zeer aan. Ook de omvang en complexiteit van de software bieden een speelveld waar ik me heel erg thuis voel. De missie voor de korte termijn is goed bekend raken met het volledige domein. Daarna gaan we doorpakken op het gebied van zowel technische als functionele innovatie; de roadmap voor 2021 en verder gaat er goed uitzien!”

Wido is zich momenteel als nieuwe CTO aan het inwerken en zal op korte termijn ook gaan kennismaken met klanten. Welkom Wido, we wensen je de baan van je dromen toe bij Valk Solutions.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer nu!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

 • Phone on +31 (0)348 431 490

 • Chat with the chat function on this screen

 • Completing the form bellow:
 • You're subscribing!

  That's great!

  Neem contact op

  We staan voor je klaar.

  Je kunt altijd contact met ons opnemen:

 • Telefoon op +31 (0)348 431 490

 • Chat met de chatfunctie op dit scherm

 • Invullen van het formulier hieronder
 • Je schrijft je in!

  Wat fijn!