Gedreven .NET developer

Behoor jij tot de top 10% beste software ontwikkelaars in ons land? Ben je gedreven, ambitieus en wil je het verschil maken? Ben je technisch sterk en kun je mooie oplossingen bouwen voor klanten? Dan hebben wij een plek voor jou waar je blij van wordt.

Over Valk Solutions
Valk Solutions is familiebedrijf met een lange termijn horizon. We vertalen de nieuwste technische mogelijkheden naar mooie oplossingen voor onze klanten. Onze klanten zijn retailers met winkelketens, webshops en centrale distributiecentra (DC’s). Wij leveren totaaloplossingen en ontwikkelen en onderhouden de software in huis. Ook service, consultancy en engineering doen we met onze eigen mensen. We doen er alles aan om klanten zeer tevreden te maken. In ons 33-jarig bestaan zijn we nog nooit een keten kwijtgeraakt uit onvrede.

ASPOS staat voor Advanced Sales Platform of Omnichannel Services. ASPOS is het grootste online platform in ons land, zelfs groter dan bol.com. Met alle data veilig centraal in de cloud en een suite van applicatie in de browser. ASPOS creëert één waarheid in de hele keten. Zo komt de consument werkelijk centraal te staan. In een vereenvoudigd IR landschap met de allerlaagste TCO (total cost of ownership) en ongekende commerciële slagkracht voor onze klanten.

Gemiddeld groeit Valk Solutions 15% in omzet per jaar. Met een gezonde marge en 65% recurring revenues. We investeren volop in mensen en nieuwe technologie.. We bieden een enthousiaste en professionele werkomgeving boordevol dynamiek, ondernemersgeest en innovatie. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop bij Valk Solutions. We zoeken harde werkers met een grote gedrevenheid om goed werk te leveren.

Quotes van onze developers

“Gezellig multidisciplinair team met hoop ruimte voor innovatie.”

“Grote projecten, je leert elke dag iets nieuws.”

“Testers als backbone, zodat je als programmeur lekker kunt bouwen.”

“Uitdagend werk, eigen verantwoording, geen free rider effect.”

“Prestaties worden gezien en gewaardeerd.”

“Sprints worden ruim ingeschat, er is begrip als iets langer duurt.”

“Leuk om te werken aan applicaties die veel gebruikt worden, zeker in de retail.”

“Werken en leren van verschillende programmeertalen is AWESOME.”

“Veel variatie, niet alleen webprojecten, ook winform apps.”

“Je hebt 100% focus nodig, de dag vliegt zo voorbij.”

“Nu pas leer je ECHT SQL.”

Functie inhoud
ASPOS is het backend systeem waar meerdere applicaties mee koppelen: ERP POS applicatie (“de kassa”) met functies voor afrekenen, kortingsacties, loyalty, voorraadbeheer en automatisch herbevoorraden, betaaldiensten, PDA, BI-dashboard, financiële exports, webshop, kiosk en apps. ASPOS is ontwikkeld in .NET (ASP.NET, C#, VB.NET, Javascript, jQuery) en werkt met databases gebaseerd op MS SQL. Voor snel zoeken en vinden gebruiken we Azure Search. 

ASPOS koppelt ook naar externe partijen zoals betaalplatformen en Spotler. Deze koppelingen zijn bij voorkeur REST/Json. Nieuwbouw wordt gedaan in ASP.NET Core.

In het ontwikkelteam zijn we bezig om grote stappen te maken. We werken met Azure DevOps met Continuous Integration, pull requests met 4 ogen principe met als uiteindelijke doel Continuous Delivery.

Als software developer werk je mee aan het onderhouden en doorontwikkelen van bovenstaande systemen. Niet alleen door het realiseren van klantwensen maar ook door gebruik te maken van de nieuwste technologieën.

Functie eisen
We zijn op zoek naar een zelfstandige en professionele software developer met uitstekende kennis van .NET en MS SQL op medior niveau. Ervaring met Core, MVC, ASP .NET (Webforms is een pré), complexe T-SQL queries en test-driven development kunnen we goed gebruiken. Kennis en ervaring met Azure DevOps en kennis van de retailmarkt is een pré.

We zoeken gedreven mensen die snel in staat zijn om een probleem te vertalen naar een oplossing. Trust en Transparancy zijn belangrijke voorwaarden voor Agile werken, samenwerken en communicatie zijn dus competenties die je bezit. We zoeken bij voorkeur iemand met HBO werk- en denkniveau.

Arbeidsvoorwaarden
Marktconform pakket van arbeidsvoorwaarden afhankelijk van kennis en ervaring. Wij regelen uw werk- en verblijfsvergunning voor 3 jaar.

Belangstelling?
Ben jij de gedreven professional die we zoeken en wil je fulltime met veel energie bij ons werken? Stuur dan je CV naar karin.valk@valksolutions.nl.

Montfoort ,april 2022.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer je nu!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

 • Phone on +31 (0)348 431 490

 • Chat with the chat function on this screen

 • Completing the form bellow:
 • You're subscribing!

  That's great!

  Neem contact op

  We staan voor je klaar.

  Je kunt altijd contact met ons opnemen:

 • Telefoon op +31 (0)348 431 490

 • Chat met de chatfunctie op dit scherm

 • Invullen van het formulier hieronder
 • Je schrijft je in!

  Wat fijn!