Gras Horeca groeit door met Countr

Gras Horeca groep is gespecialiseerd in het bedenken en exploiteren van innovatieve en onderscheidende horeca concepten voor cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, ijssalons en eetkramen. Enkele voorbeelden hiervan zijn Boerske, Bubbels & Burgers en Green Catering. Ook biedt Gras Horeca catering voor bruiloften, partijen, recepties en bedrijfsevenementen.

De Countr POS app is speciaal ontworpen om horeca ondernemers te helpen groeien. Countr ondersteunt alle horecafuncties en draait op tablets, smartphones of traditionele hardware. De oplossing is schaalbaar en geografisch flexibel, beschikbaar in vele talen en munteenheden. Kortom, ideaal voor Gras Horeca.

Gras Horeca maakt gebruik van de hele range van Countr horeca POS apps. Zowel de gebruiksvriendelijke alles-in-één online kassa als ook het dashboard waarin menu’s op alle locaties met één druk op de knop kunnen worden bijgewerkt. Ook wordt er besteld via QR-codes. Bijvoorbeeld medewerkers van Hornbach kunnen eenvoudig hun lunch of koffie bestellen via onze QR-code app zonder in de rij te hoeven wachten. De bestelling wordt vervolgens door de Countr app naar de keuken gepusht waar Boerske werkneemster het kan ophalen en uitserveren.

Jeffrey van Slijpe van Gras Horeca legt uit: “We waren klaar voor innovatie in functionaliteiten, flexibiliteit, controle en integratie in ons dashboard naar derden. In Countr worden alle data omgezet naar bruikbare inzichten. We gaan onze organisatie aanpassen, regiomanagers introduceren en met behulp van Countr kunnen ze beter sturen op data.”

Meer weten over groeien met Countr? Bel ons, we adviseren je graag. Intussen wensen we Gras Horeca goede zaken toe in haar nieuwste vestiging in Enschede!

Montfoort, April 2022

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer nu!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

 • Phone on +31 (0)348 431 490

 • Chat with the chat function on this screen

 • Completing the form bellow:
 • You're subscribing!

  That's great!

  Neem contact op

  We staan voor je klaar.

  Je kunt altijd contact met ons opnemen:

 • Telefoon op +31 (0)348 431 490

 • Chat met de chatfunctie op dit scherm

 • Invullen van het formulier hieronder
 • Je schrijft je in!

  Wat fijn!