Ken je het gemak van een PDA al?

Wil je gemakkelijk inventariseren, bestellen en prijzen aanpassen? Snel de voorraad checken en binnengekomen producten boeken? Met de ASPOS PDA kan dat allemaal. Het is niet alleen snel, maar het verkleint bovendien de kans op fouten. Jouw logistieke processen worden hiermee verder geoptimaliseerd!

Wat is een PDA?
PDA staat voor personal digital assistant. De PDA is een draadloze handheld terminal die je overal in de winkel kunt gebruiken. Veilig via jouw eigen wifi netwerk. Op de PDA draait de ASPOS PDA applicatie, waarmee je direct op jouw data kunt werken. Voor het online en realtime zoeken, bekijken en aanpassen van producten, prijzen en voorraden.

Helemaal van nu
Ook nu webshops een vlucht nemen zien we dat klanten hun bestelling graag in de winkel komen afhalen (click & collect). Steeds meer webshops ondersteunen ship from store, wat wil zeggen dat bestellingen uit de winkelvoorraad naar de consument worden gestuurd. Des te belangrijker dat je prijzen en voorraden kloppen in de winkel. Zodat klanten niet misgrijpen. Met de PDA ben je klaar voor de toekomst.

Meer weten?
Bel ons op 0348 431 490 of mail naar sales@valksolutions.nl. We informeren je graag wat de PDA voor jouw onderneming kan doen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer nu!

Neem contact op

We staan voor je klaar.

Je schrijft je in!

Wat fijn!

Neem contact op

We staan voor je klaar.

Je schrijft je in!

Wat fijn!