Kwaliteitsgerichte software tester

Valk Solutions is al 33 jaar specialist in retail automatisering. We ontwikkelen, leveren, onderhouden en servicen innovatieve totaaloplossingen voor retailers. De wereld van retail is bijzonder dynamisch, internet brengt nieuwe business modellen met zich mee. Als Valk Solutions waren we de eerste in ons land met een internetkassa, waarmee we de voordelen van internet naar de winkelvloer brengen. Alle gegevens zijn 100% online en realtime beschikbaar in hosted software as a service oplossingen in de cloud. Onze oplossing is doorgegroeid tot een krachtig omnichannel cloud platform voor winkels, hoofdkantoren, distributiecentra en toeleveranciers. Met naast point of sale oplossingen ook spaarsystemen voor klantenbinding, bestelsystemen met voorraadoptimalisatie, mijn winkel webshops en instore kiosks voor nooit-meer-nee-verkoop op de winkelvloer. Onze complete omnichannel propositie is uniek in Europa. We ontwikkelen en onderhouden de software zelf en luisteren goed naar de feedback van onze klanten. We ontzorgen klanten met periodieke nieuwe versies en een deskundige klantenservice. Klanttevredenheid en rendabele groei zijn onze belangrijkste doelstellingen. We werken met circa 100 getalenteerde professionals en zoeken een gedreven en enthousiaste ‘’Software tester’’. 

Software tester
Eén van onze ontwikkelteams heeft ruimte voor een software tester. De software tester valideert de door onze developers opgeleverde software voordat deze door klanten in gebruik wordt genomen. Doel van de software tester is om eventuele fouten te vinden en zo overlast voor klanten en onze support organisatie te voorkomen. Wij zien testen dan ook als een belangrijke bijdrage aan kwaliteit. Door test bevindingen terug te koppelen worden developers steeds beter. Testen is bij ons een uitdagende rol omdat de software complex is en omvangrijk met meer dan 8 miljoen regels code. Onze applicaties zijn bedrijfskritisch voor klanten en fouten hebben potentieel een grote impact, zowel commercieel, als operationeel en financieel. De software tester voegt dan ook grote waarde toe voor de onderneming. De rol van de software tester biedt een mooie kans om de kwaliteit van onze software voortdurend te verbeteren. Uit oogpunt van efficiëntie en slagkracht staat test automatisering bij ons hoog in het vaandel. We hebben al vele tienduizenden automatische testscripts draaien en daar komen er nog steeds bij. Als tester werk je nauw samen met de developers en product owners. In tweewekelijkse sprints worden work items gebouwd, getest en opgeleverd. Nieuwe versies van de software komen maandelijks beschikbaar voor klanten.

Functie eisen
Enthousiasme en gedrevenheid om kwalitatief goed werk te leveren waarmee we klanten tevreden maken. Eager om nieuwe dingen te leren. Geïnteresseerd in retail bedrijfsprocessen. Betrouwbaar, harde werker, zelfstandig, pragmatisch, flexibel, stressbestendig. HBO werk- en denkniveau. Certificering TMap en / of ISTQB. Enkele jaren ervaring als software tester van bedrijfskritische software. Ervaring in een Saas omgeving met ERP toepassingen is een pré.

Arbeidsvoorwaarden
Afhankelijk van kennis en ervaring marktconforme arbeidsvoorwaarden in een dynamische omgeving met volop groeiperspectief. Onze software testers werken hybride, deels op kantoor en deels thuis.

Belangstelling?
Stuur je CV naar karin.valk@valksolutions.nl. Om woon-werkverkeer te beperken zoeken we mensen die binnen een straal van 30 kilometer van Montfoort wonen.

Montfoort, februari 2022

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer je nu!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

 • Phone on +31 (0)348 431 490

 • Chat with the chat function on this screen

 • Completing the form bellow:
 • You're subscribing!

  That's great!

  Neem contact op

  We staan voor je klaar.

  Je kunt altijd contact met ons opnemen:

 • Telefoon op +31 (0)348 431 490

 • Chat met de chatfunctie op dit scherm

 • Invullen van het formulier hieronder
 • Je schrijft je in!

  Wat fijn!