Maudd live op ASPOS

Maudd, dé fashionketen voor leuke betaalbare kleding , heeft gekozen voor Unified Commerce Platform ASPOS inclusief webshop van Valk Solutions. Maudd zocht een nieuwe toekomstbestendige oplossing voor haar winkels.

Maudd wilde bij ASPOS ook graag de webshop geïntegreerd hebben. Een webshop met volledige integratie biedt verschillende voordelen en kan de kracht van de e-commerce activiteiten vergroten. Zo kan een geïntegreerde webshop automatisch de voorraadniveaus bijhouden en updaten. Dit betekent dat je altijd een actueel overzicht hebt van de beschikbare producten! Zo voorkom je nee-verkoop.

Er zat spoed deze oplevering van de webshop. Gezien hun voorgaande partij, die de webshop zou ontwikkelen en koppelen aan ASPOS, failliet was gegaan. Tijdens een workshop dag op locatie hebben we de scope van het project afgestemd en zijn we direct aan de slag gegaan met de bouw van de webshop.

Deze nieuwe webshop is volledig gekoppeld aan ASPOS middels de REST API, voorzien van een uitgebreid CMS om content te beheren en presteert ook goed qua laadtijd dankzij het gebruik van Progressive Web App (PWA) techniek. Daarnaast is een automatisch proces in ASPOS ontwikkeld welke samenwerkt met PFA om producten automatisch in de juiste webshop categorie te plaatsen op basis van aanwezigheid van product afbeeldingen en voorraad. Dit zodat hier geen handwerk voor Maudd bij komt kijken. De vervolgstap is dat we gaan door ontwikkelen aan de webshop samen met Maudd om ook features toe te voegen aan de webshop zoals een shop the look functionaliteit.

Door een webshop met volledige integratie te hebben, kun je de efficiëntie van je e-commerceactiviteiten vergroten, de klanttevredenheid verbeteren en je bedrijfsprocessen stroomlijnen. Het stelt je in staat om een naadloze winkelervaring te bieden en concurrentievoordeel te behalen in de online markt!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer nu!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

 • Phone on +31 (0)348 431 490

 • Chat with the chat function on this screen

 • Completing the form bellow:
 • You're subscribing!

  That's great!

  Neem contact op

  We staan voor je klaar.

  Je kunt altijd contact met ons opnemen:

 • Telefoon op +31 (0)348 431 490

 • Chat met de chatfunctie op dit scherm

 • Invullen van het formulier hieronder
 • Je schrijft je in!

  Wat fijn!