Mooie plek in Main top-50

Valk Solutions mag zich rekenen tot de 20 succesvolste enterprise software bedrijven in ons land. In de Main top-50 van niet-beursgenoteerde software ondernemingen zijn we op een mooie 20e plaats terechtgekomen.

De Main top-50 is een prestigieuze ranglijst waarin jaarlijkse honderden bedrijven de maat wordt genomen. In de beoordeling wordt gekeken naar parameters zoals (inter)nationale omzetgroei, productiviteit, vernieuwing en winstgevendheid. De uitkomsten worden gecontroleerd door Dialogic, een onafhankelijk ICT onderzoeksbureau.

Karin Valk, algemeen directeur van Valk Solutions: “Main top-50 is een serieuze benchmark en we zijn blij verrast met onze score van 88,6 op een schaal van 100. Het is altijd goed om je te vergelijken met collega ondernemers, dat houdt ons scherp. Maar nog belangrijker is dat de Main top-50 bevestigt dat software Nederland het goed doet. Gemiddeld hebben alle 50 genomineerden een omzetgroei van 23% gerealiseerd. Daarmee levert de software industrie een belangrijke bijdrage aan de economie.

Wij feliciteren alle winnaars en gaan door op de ingeslagen weg van empowering retail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer nu!

Neem contact op

We staan voor je klaar.

Je schrijft je in!

Wat fijn!

Neem contact op

We staan voor je klaar.

Je schrijft je in!

Wat fijn!