Valk Solutions actief in de horeca

Sinds de overname van Countr is Valk Solutions ook actief in de horeca. Op de franchisebeurs Onderneem ‘t presenteert ons Countr team de mogelijkheden.

Focus op een uitstekende gastervaring, Countr doet de rest
Van traditionele restaurants, lifestyle eetgelegenheid, virtueel restaurant, kiosk, koffietenten, Ghost kitchens tot maaltijd bezorgen, Countr heeft de tools om de bestellingen van jouw gasten te verwerken. Alle bestellingen worden gepresenteerd op het platform door het centraliseren van al je bestelprocessen (van dineren/lunchen in het restaurant, online bestellingen voor afhalen/ bezorgen en kiosk bestellingen). Countr biedt ook real-time inzicht van omzetten, winst, voorraad en derving. Ook kan het interessant zijn om bijvoorbeeld de diverse franchisers tegen elkaar af te zetten door ze te benchmarken. Verder kan het bestelplatform zelfs horecaondernemers veel tijd besparen, waardoor zij zich kunnen concentreren op het leveren van een uitstekende gastervaring en het groeien van hun bedrijf.

Ook gunstig, klanten hoeven geen nieuwe apparatuur aan te schaffen, want Countr werkt op alle soorten hardware. Volledige vrijheid is ons motto. Zo komt het populaire ‘bring your own device’ ook voor horeca ondernemers binnen handbereik.

Probeer de internationale Countr app uit
Uitproberen? De Countr app is gratis op proef te downloaden in de Appstore en Google playstore onder de naam Countr app. Countr is ook verkrijgbaar op basis van pay-as-you-go, dus je betaalt alleen als je de app ook daadwerkelijk gebruikt. Diverse koppelingen en integraties worden ondersteund waaronder Thuisbezorgd, Uber Eats en Deliveroo via Deliverect. Alle betaalmogelijkheden zijn ook beschikbaar via onze partners denk aan Wordline, CCV, Mollie, Pay.nl, Tikkie, Adyen en nog meer. Countr is beschikbaar in 8 talen en 30 valuta’s.

Meer weten?
Wil je kennismaken met Countr eenvoudiger en plezierig zien, Kom graag naar Onderneemt ‘t, of kijk op www.countrhq.com. Mailen kan ook naar aisha@countrhq.com, ons Countr team adviseert je graag.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer nu!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

 • Phone on +31 (0)348 431 490

 • Chat with the chat function on this screen

 • Completing the form bellow:
 • You're subscribing!

  That's great!

  Neem contact op

  We staan voor je klaar.

  Je kunt altijd contact met ons opnemen:

 • Telefoon op +31 (0)348 431 490

 • Chat met de chatfunctie op dit scherm

 • Invullen van het formulier hieronder
 • Je schrijft je in!

  Wat fijn!