Valk Solutions bundelt krachten met Genii

Beste klanten,

De meesten van jullie kennen ons al lange tijd. Dagelijks vertrouwen jullie voor je primaire bedrijfsvoering op de kwaliteit van onze software en services. Samen met ons team van meer dan 100 collega’s zijn we trots op de rol die we mogen invullen voor de ondernemingen van onze klanten.

In 1989 heeft Robert direct na zijn afstuderen als technisch ingenieur de onderneming opgericht. In 2009 is Karin ingestapt als algemeen directeur om te bouwen aan de organisatie. Inmiddels heeft Valk Solutions zich ontwikkeld tot een toonaangevende aanbieder van unified commerce cloud solutions voor retailers. Ons retail platform verwerkt jaarlijks honderden miljoenen orders en transacties ter waarde van meer dan 4 miljard euro verkoop omzet voor klanten. ag in dag uit werken tienduizenden gebruikers in wholesale en retail organisaties intensief met onze software.

Valk Solutions groeit gestaag dankzij lange termijn relaties met trouwe klanten en een voortdurende instroom van nieuwe klanten op unified commerce cloud platform ASPOS. Ook de overnames van PFA, Countr en FirstFocus dragen bij aan de groei. Voortdurend werken we aan doorontwikkeling en vernieuwing om klanten te empoweren in hun business. Ons hele team ziet er naar uit om komende jaren samen met klanten te blijven uitbreiden. Doel is om ons retail platform te blijven versterken door te investeren in technologie, kwaliteit en talent gericht op gezamenlijk succes in de toekomst.

Om deze groei en vooruitgang voor de lange termijn te ondersteunen zijn we op zoek gegaan naar een strategische partner als onderdeel van een tijdig opvolgingsplan. We hebben onze ideale partner gevonden in Genii Software Group, onderdeel van Bregal Unternehmerkapital, in het portfolio van de (zesde generatie) Brenninkmeijers. Genii combineert de ondernemende cultuur van een familiebedrijf met sterke normen en waarden waarin klanten en collega’s centraal staan.

Genii wordt meerderheidsaandeelhouder met een strategische lange termijn horizon. Anders gezegd, Genii gaat zich, samen met ons, inzetten voor de volgende groei fase van Valk Solutions. Binnen de Genii groep blijft Valk Solutions een zelfstandige onderneming. Dankzij het partnership kunnen onze mensen alle energie steken in software ontwikkeling, vernieuwing en dienstverlening voor klanten. Genii beschikt over diepgaande kennis van enterprise software in de retail sector en biedt toegang tot een Europees netwerk. De nieuwe partner staat volledig achter onze producten en groeiplannen, met de Duitse markt als één van de speerpunten. Het partnership met Genii is een waarborg voor het lange termijn succes van Valk Solutions.

Zelf zijn we zeker nog niet klaar bij Valk Solutions. We werken dagelijks met veel plezier samen met onze klanten en collega’s en zitten vol energie voor de volgende fase. Daarom blijven we als mede-eigenaar aan boord met 30% van de aandelen en houden we de dagelijkse leiding in handen. Karin gaat onveranderd door als bestuurder en algemeen directeur. Robert blijft actief met een focus op productstrategie en klanten. Het hele managementteam blijft in functie en de organisatiestructuur met alle meer dan 100 collega’s verandert niet door dit partnership.

De financiële slagkracht en het grote netwerk van de nieuwe partner scheppen extra kansen voor de toekomst. Door het partnership met Genii ontstaan er meer mogelijkheden om nieuwe producten te ontwikkelen en de dienstverlening voor klanten uit te bouwen. Ook biedt Genii, met Bregal en de Brenninkmeijers achter zich, een meer dan gezonde en veilige haven voor de lange termijn continuïteit voor onze collega’s en klanten.

Zonder onze fantastische klanten zou Valk Solutions nooit zo ver gekomen zijn! Velen van jullie werken al sinds het begin met onze software en services. Het vertrouwen van onze klanten is de basis van ons succes, dat betekent veel voor ons. Daar willen we jullie oprecht voor bedanken. Weet dat jullie onveranderd op ons kunnen blijven rekenen. Onze focus blijft het ontzorgen van klanten met hoogwaardige software en diensten.

We hopen nog lang met je samen te werken en zien uit naar deze nieuwe fase. Met eventuele opmerkingen of vragen weet je ons te vinden, we horen je graag.

Hartelijke groet,

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer nu!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

 • Phone on +31 (0)348 431 490

 • Chat with the chat function on this screen

 • Completing the form bellow:
 • You're subscribing!

  That's great!

  Neem contact op

  We staan voor je klaar.

  Je kunt altijd contact met ons opnemen:

 • Telefoon op +31 (0)348 431 490

 • Chat met de chatfunctie op dit scherm

 • Invullen van het formulier hieronder
 • Je schrijft je in!

  Wat fijn!