Valk Solutions introduceert ASPOS giftcard

Altijd gedroomd over een eigen kadokaart voor jouw formule? Sla dan nu je slag met de nieuwe ASPOS giftcard service van Valk Solutions.

Met ASPOS giftcard kun je jouw eigen kadokaart invoeren. Exclusief voor jouw formule. Verkrijgbaar en inwisselbaar in je winkels en desgewenst ook in de webshop. Instelbaar met de waarde van jouw keuze. Op te waarderen aan de kassa, de kadokaart vertegenwoordigt dus geen waarde tot je hem verkoopt. Naar wens te hergebruiken. En transparant te verrekenen tussen de winkels onderling en de winkels en de webshop.

Een kadokaart is een leuke extra service voor jouw vaste klanten die hem weggeven aan hun familie of vrienden. Zo krijg je nieuwe klanten over de vloer die nog niet eerder bij jou gewinkeld hebben. De kadokaart kan ook interessant zijn voor zakelijk gebruik, bedrijven die hun relaties er mee verrassen. Zo bouw je aan extra omzet en nieuwe klanten voor jouw formule. Het rendement op kadokaarten is hoog, ook omdat ontvangers de kaart lang niet altijd komen verzilveren.

De ASPOS giftcard service werkt helemaal zonder giftcard provider. Je hebt dus geen tussenpartijen meer nodig die ook een deel van de winst opstrijken. Nieuwsgierig? ? Bel ons, we adviseren je graag.

Montfoort, januari 2023

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer nu!

Neem contact op

We staan voor je klaar.

Je schrijft je in!

Wat fijn!

Neem contact op

We staan voor je klaar.

Je schrijft je in!

Wat fijn!