Veritas kiest ook voor ASPOS omnichannel cloud

De Belgische retailketen Veritas heeft gekozen voor het omnichannel cloud platform ASPOS van Valk Solutions. Hiervoor is een exclusieve overeenkomst getekend voor de komende 5 jaar.

Een supertoffe aankoopbeleving én een big smile, daar draait het om bij Veritas. De onderneming is sinds 1892 een vertrouwde naam in België met een uitgebreid mode gamma van accessoires, ondergoed, beenmode en handwerkgerief. De circa 120 winkels en webshop worden beleverd door een eigen DC. Het DC van Veritas werkt al langer met de PFA oplossing van Valk Solutions.

De heer Kris de Moor, IT manager van Veritas: “Met het oog op de toekomst willen wij een customer centric omnichannel retailer worden. Kosten efficiëntie, kwaliteit en voortdurende vernieuwing zijn belangrijk voor Veritas. Bij Valk Solutions liften wij mee op het wheel of innovation en hun jaren lange ervaring in hoge volume omnichannel cloud oplossingen.

ASPOS ondersteunt een complete retail suite met open REST API services voor onder andere de (mobiele) kassa, self checkout, kiosk, webshop, ordermanagement, crm, loyalty en volledig voorraadbeheer met automatische bestelopties. Alle applicaties draaien online en realtime op één centrale dataset. Zo ontstaat één waarheid in de hele keten, komen klanten écht centraal te staan en worden TCO kosten tot wel 30% verlaagd.

Robert Valk, oprichter en eigenaar van Valk Solutions: “Veritas gaat veel voordeel hebben van de ASPOS cloud. We gaan het IT landschap verregaand vereenvoudigen en Veritas technisch ontzorgen in onze private cloud met een heldere masterdata strategie. ASPOS is een volledig geïntegreerde open API retail ERP oplossing zonder maatwerk interfaces. Veritas gaat starten met de ASPOS foundation, kassa, kiosk, PDA en webshop API integratie met Magento 2.0. Daarbij lift Veritas mee op de standaard integratie met ons PFA WMS, leading in fashion logistics.

Momenteel vinden de voorbereidingen plaats in de beide projectteams. Doelstelling is om de uitrol binnen 7 maanden afgerond te hebben.

Montfoort, april 2022

Foto: Links de heer Corneel de Maeyer, CEO van Veritas en rechts Robert Valk, oprichter eigenaar van Valk Solutions

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer nu!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

 • Phone on +31 (0)348 431 490

 • Chat with the chat function on this screen

 • Completing the form bellow:
 • You're subscribing!

  That's great!

  Neem contact op

  We staan voor je klaar.

  Je kunt altijd contact met ons opnemen:

 • Telefoon op +31 (0)348 431 490

 • Chat met de chatfunctie op dit scherm

 • Invullen van het formulier hieronder
 • Je schrijft je in!

  Wat fijn!