Welkom Sahan supermarkten

Welkom Sahan supermarkten

In het food segment mogen we Sahan verwelkomen als nieuwe klant. Sahan heeft voor de automatisering van haar etnische supermarkten exclusief gekozen voor unified commerce cloud platform ASPOS van Valk Solutions.

Sahan is een sympathieke keten van etnische supermarkten in ons land. In het oog springt de halal gecertificeerde vlees afdeling en het ruime assortiment verse waren. Familiebedrijf Sahan is in 30 jaar gegroeid tot een bekende speler.

Mayenne Redert, accountmanager bij Valk Solutions: “Sahan gaat volgende stappen zetten ter professionalisering van de organisatie. Daarmee is Sahan bij ons in goede handen. ASPOS is ISO 27001 en ISAE 3402 gecertificeerd, dus de data worden goed beveiligd.”

Voordelen van ASPOS zijn de variëteit aan verkooppunten van caissiére tot self checkout en mobiel. Ook de herbevoorradingsfunctie is handig voor Sahan om lege schappen te voorkomen. Tevens gaat Sahan gebruik van van de loyalty module om de binding met haar vaste klanten te verstevigen.

ASPOS is het unified commerce cloud platform van Valk Solutions. Met meer dan 4 miljard euro verkoop omzet per jaar is ASPOS het grootste online retail platform in ons land. Dé kracht van ASPOS is de naadloze integratie van verkoopkanalen zowel winkels als webshops en mobiel.

De projectgroep is gestart met de implementatie en de livegang van de eerste Sahan supermarkt wordt in september al verwacht. Welkom aan boord Sahan!

Montfoort, augustus 2023

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer nu!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

 • Phone on +31 (0)348 431 490

 • Chat with the chat function on this screen

 • Completing the form bellow:
 • You're subscribing!

  That's great!

  Neem contact op

  We staan voor je klaar.

  Je kunt altijd contact met ons opnemen:

 • Telefoon op +31 (0)348 431 490

 • Chat met de chatfunctie op dit scherm

 • Invullen van het formulier hieronder
 • Je schrijft je in!

  Wat fijn!