Ook AKO stapt over naar ASPOS

Na Bruna en The Read Shop stapt ook AKO over naar ASPOS. Dit besluit is genomen door de directie van moederbedrijf Audax.

Marco Büker, manager ICT-Retail van Audax: “AKO gaat gebruik maken van de kassa en backoffice functionaliteiten van ASPOS, zoals die ook voor Bruna zijn ingericht. Ook de self checkout wordt in gebruik genomen. Voordeel van ASPOS is dat alle systemen online en realtime in de browser werken met efficiënt centraal beheer en één waarheid in de hele keten.

Onder het motto ‘Samen op reis’ onderscheidt AKO zich als dé boekhandel voor onderweg. Je vindt AKO in het hele land, onder andere op stations en vliegvelden. Met een royaal assortiment van boeken, tijdschriften, cadeaukaarten, schrijfwaren en iets lekkers ‘to go’ is AKO ideaal voor haastige reizigers. Net als Bruna en The Read Shop is AKO onderdeel van Audax.

Joshua Makkinje, allround business specialist van Valk Solutions: “Omdat we het IT landschap van Audax al kennen van Bruna en The Read Shop kunnen we snel schakelen voor AKO. De voorbereidingen voor de overstap zijn al afgerond en de eerste AKO winkel is operationeel met ASPOS. De meeste winkels zullen nog deze maand overstappen.

Sign up for our Newsletter

Get access to exclusive market and product content. Subscribe now!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

  • Phone on +31 (0)348 431 490

  • Chat with the chat function on this screen

  • Completing the form bellow:
  • You're subscribing!

    That's great!