Otto Simon ontzorgt Top1toys ondernemers met ASPOS

Speelgoedgroothandel Otto Simon breidt haar dienstverlening aan Top1toys ondernemers uit met een ASPOS kassa in de cloud. Het Almelose familiebedrijf heeft hierover overeenstemming bereikt met Valk Solutions.

Otto Simon is een pro-actieve groothandel met een groot assortiment van 12.000 producten leverbaar uit een eigen magazijn van 24.000 m2. Dankzij eigen import profiteren circa 100 Top1toys ondernemers en andere afnemers in binnen- en buitenland van scherpe prijzen en goede kwaliteit.

Ellis van der Woude, algemeen directeur van Otto Simon: “We zochten een toekomstvaste kassa oplossing voor de winkels met goede koppelingen voor webshops en marketplaces. Ook vind ik service en betrokkenheid erg belangrijk. Dat vonden we bij Valk Solutions.

Karin Valk, algemeen directeur van Valk Solutions: “We kennen Otto Simon als ondernemend en ambitieus. ASPOS is ideaal voor Top1toys, omdat het de voordelen van centraal beheer combineert met ruimte voor lokaal ondernemerschap.

De eerste Top1toys ondernemers maken al gebruik van het nieuwe systeem. De uitrolplanning wordt in overleg met Otto Simon opgesteld.

Sign up for our Newsletter

Get access to exclusive market and product content. Subscribe now!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

  • Phone on +31 (0)348 431 490

  • Chat with the chat function on this screen

  • Completing the form bellow:
  • You're subscribing!

    That's great!