Sneller zoeken en beter vinden

Snel en gemakkelijk zoeken en ook daadwerkelijk vinden wat je zoekt heeft grote impact op de gebruikerservaring. Daarom hebben we de REST API van ASPOS vernieuwd. De nieuwe versie van onze REST API is gebaseerd op Elastic Search.

Elastic Search
Elastic Search is een open source gedistribueerde zoektechnologie waarmee je sneller zoekt en betere zoekresultaten verkrijgt. Dit wordt mogelijk doordat met Elastic Search op meer velden gezocht kan worden, inclusief klantspecifieke velden. Elastic Search kan ook extra gewicht geven aan belangrijke aspecten, waardoor de relevantste zoekresultaten bovenaan staan. Deze nieuwe zoekfunctionaliteit is een belangrijke toevoeging in onze REST interfaces, zeker nu onze klanten steeds meer webshops en apps integreren met hun ASPOS platform.

Wido Riezebos, CTO van Valk Solutions: “Ons team heeft hard gewerkt aan deze verbetering van de REST API en we zijn trots op het resultaat. De REST API is inmiddels rijk aan functionaliteit en biedt een sterke basis voor innovatieve oplossingen. We zien klanten regelmatig kiezen voor een best of breed strategie in hun IT landschap. Dan is het goed te weten dat Valk Solutions alle mogelijke integraties ondersteunt. Eén waarheid en één klantbeeld blijven gewaarborgd doordat ook applicaties van derden realtime op dezelfde centrale dataset in ASPOS werken.

Wil jij ook sneller zoeken en beter vinden?
Wil jij ook sneller zoeken en beter vinden in ASPOS? De nieuwe versie van de REST API op basis van Elastic Search is ook voor jouw developers beschikbaar. Bel ons op 0348 431 490, we adviseren je graag.

Sign up for our Newsletter

Get access to exclusive market and product content. Subscribe now!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

  • Phone on +31 (0)348 431 490

  • Chat with the chat function on this screen

  • Completing the form bellow:
  • You're subscribing!

    That's great!