Wasteless pricing met ASPOS

Binnenkort introduceert Valk Solutions een handige nieuwe feature op het ASPOS cloud platform: Wasteless pricing. Met wasteless pricing kun je beschadigde of beperkt houdbare producten ter plekke afprijzen. Door een opvallende kortingssticker te gebruiken voorkom je dat dergelijke producten blijven liggen in het schap.

Bekend van de supermarkt, maar ook ideaal voor onder andere bouwmarkten. Je kent het wel. In een partij gipsplaten heeft er één een beschadigde hoek. Met een sticker van x% korting maak je goede kans dat die toch verkocht wordt. Beter dan er mee te blijven zitten en de plaat uiteindelijk te moeten afvoeren.

Hoe werkt het?
Met de wifi PDA scan je het af te prijzen product en voer je de gewenste korting in. ASPOS genereert direct een barcode en stuurt een draadloze printer aan waar de kortingssticker uit rolt. Plak deze sticker op het product en de korting is gewoon scanbaar aan de kassa. Deze wasteless pricing feature werkt ook op de ASPOS self checkout. De hoogte van de korting is lokaal of centraal te kiezen, dat is instelbaar.

De wasteless pricing software is inbegrepen in je ASPOS SaaS abonnement. Een PDA heb je waarschijnlijk al. Dan heb je alleen nog een mobiele printer nodig. Zebra heeft voor deze toepassing een handzaam exemplaar beschikbaar van nog geen 6 centimeter groot. Die past zó in je zak of aan je riem. Goedkoop is die niet, wel reuze handig én duurzaam.

Meer informatie
Zoals je van ons gewend bent offreren we de mobiele printer transparant op basis van onze inkoopkosten plus handling. Grote aantallen? Wees er tijdig bij voor een special bid. Als dit past in jouw plannen voor het nieuwe jaar, dan bel ons (0348) 431490 en vraag naar Bob of Danique, zij adviseren je graag.

Sign up for our Newsletter

Get access to exclusive market and product content. Subscribe now!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

  • Phone on +31 (0)348 431 490

  • Chat with the chat function on this screen

  • Completing the form bellow:
  • You're subscribing!

    That's great!