Nieuws, evenementen, trends en meer.

Wat is nieuw en wat gaat er komen?

In de schijnwerpers

Nieuws

Bouwmaat vernieuwt webshop

Het is zo ver! De fonkelnieuwe webshop van Bouwmaat is live. Daar is hard aan gewerkt door de teams van Bouwmaat en Valk Solutions met hun partners. En het resultaat mag er zijn! Overtuig jezelf op https://www.bouwmaat.nl.

Lees verder »
Nieuws

Amazing Oriental breidt uit

Het gaat goed met Amazing Oriental! De onderneming groeit en breidt uit met een schitterende nieuwe vestiging op Rotterdam Zuidplein. Deze vestiging voorziet behalve in het bekende assortiment ook in een Amazing Taste Food market. Dit is een foodcourt met stalletjes van Aziatische keukens in Thailand, Hongkong, China, Korea, Singapore, Vietnam, Japan, Indonesië en Maleisië.

Lees verder »
Nieuws

Primera, Welkoop en Mitra vallen in prijzen.

Maar liefst 6 categorie prijzen zijn uitgereikt aan onze klanten als beste winkelketen in hun categorie. Op 6 september werden de prijswinnaars feestelijk bekend gemaakt in de retailer van het jaar verkiezing 2022 – 2023.

Lees verder »
Nieuws

ASPOS BI Dashboard in een nieuw jasje met Qlik Sense

Valk Solutions heeft de koppeling tussen ASPOS en Spotler uitgebreid. In plaats van de vroegere 31 variabelen worden nu niet minder dan 40 variabelen uitgewisseld. Niet alleen klantengegevens, maar ook producten en orders worden volledig automatisch gesynchroniseerd tussen ASPOS en Spotler.

Lees verder »
Nieuws

ASPOS Spotler koppeling uitgebreid

Valk Solutions heeft de koppeling van ASPOS met Spotler uitgebreid. In plaats van de voorheen 31 variabelen worden nu maar liefst 40 variabelen uitgewisseld. Niet alleen klantgegevens maar ook producten en orders synchroniseren volautomatisch tussen ASPOS en Spotler.

Lees verder »
Nieuws

PFA integratie succesvol afgerond

De integratie van ProFashionAll (PFA) in de organisatie van Valk Solutions is succesvol afgerond. De laatste stap in dit proces was de fusie van de juridische entiteiten PFA Group en Valk Solutions.

Lees verder »
Nieuws

ASPOS PDA vernieuwd

De ASPOS PDA applicatie is vernieuwd. In samenwerking met ons co-sourcing ontwikkelteam in China heeft de PDA applicatie een grote upgrade ondergaan. De ASPOS PDA is

Lees verder »
Register to our newsletter

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie.
Abonneer nu!

Neem contact op

We staan voor je klaar.

Vraag een brochure aan

Ontdek je volledige potentieel!

Neem contact op

We staan voor je klaar.

Vraag een brochure aan

Ontdek je volledige potentieel!