Geef je klanten de beleving die ze verdienen

E-commerce

Je winkels en webshop werken online en realtime op dezelfde data, met ASPOS

Doorslaggevend voor succes is dat je webshop gedragen wordt door je winkels. Klanten kunnen naar wens bestellen in de webshop, afhalen in de winkel of thuis laten bezorgen. Eventuele bezorg- en retourkosten zijn flexibel instelbaar. In ASPOS werken winkels en webshop online en realtime op dezelfde data. Elke transactie wordt direct bijgewerkt, zodat één actueel en 360 graden klantbeeld gewaarborgd is. Heb je al een webshop? Koppel je webshop dan met ASPOS, voor één klantbeleving en efficiënt centraal beheer. Ben je toe aan een nieuwe webshop? We adviseren je graag. Onze webshops hebben de beste Google Lighthouse scores, de ultieme graadmeter voor vindbaarheid en performance.

Ontdek de kracht van ASPOS

Eén beleving voor klanten in winkels en webshop

GA VOOR EEN OMNICHANNEL WEBSHOP

In de ASPOS webshop staan je klanten werkelijk centraal. Ze shoppen afwisselend op het web en in de winkel en verwachten overal één beleving. Daarom is de ASPOS webshop volledig geïntegreerd met de winkels. Met de omnichannel webshop van ASPOS ontstaat één actueel klantbeeld en één klantbeleving, altijd en overal!

e-commerce
e-commerce

CLICK & COLLECT

Gebruik de webshop om meer traffic te genereren voor de winkels. Gebruik de winkelvoorraden om weborders uit te leveren. Zo gaan winkels en webshop elkaar versterken. Met click & collect in verschillende varianten bewijs je klanten een dienst. ASPOS ondersteunt een optimale integratie van winkels en webshop.

VERKOOP MEER VIA MARKETPLACES

Bereik miljoenen nieuwe klanten door je aan te sluiten bij marketplaces. ASPOS ondersteunt koppelingen met marketplaces en brokers. Je kiest zelf in ASPOS welke producten en prijzen je aanbiedt op welke marketplace. Bestellingen komen gewoon bij je binnen in jouw ASPOS platform.

e-commerce

REGEL JE LOGISTIEK GEMAKKELIJK EN EFFICIËNT

Om webshop bestellingen bij je klanten te bezorgen ondersteunt ASPOS koppelingen met vervoerders en brokers. Brokers waarmee wij koppelen ondersteunen je in de jungle van vervoerders. Van vliegtuig tot fietskoerier, snel, efficiënt en betrouwbaar en voor de beste prijs.

EEN VOLLEDIG KLANTBEELD

Om klanten goed te bedienen wil je al hun aankopen kennen, zowel online als op de winkelvloer. ASPOS ondersteunt een uniek 360 graden klantbeeld, alle aankopen van een klant zijn inzichtelijk. Web- en winkelaankopen tellen mee voor loyalty en spaarpunten en kunnen zowel in de webshop als in de winkel verzilverd worden. Wijzigt je klant online adresgegevens, dan wordt dit direct en automatisch aangepast in de kassa.

ASPOS management suite

CONNECTOR API

Speciaal voor webshop bouwers bieden we een Connector API. Met de Connector API kunnen webshop van derden koppelen met ASPOS. De API telt meer dan 100 webservices voor het ophalen, muteren en wegschrijven van gegevens. Bijvoorbeeld klantgegevens, productgegevens en voorraadgegevens. Net zoals alles in ASPOS werkt ook de Connector API 100% online en realtime. Zó blijft één beleving voor je klanten gewaarborgd en houd je één waarheid in je hele onderneming.

EN PROFITEER MEER...

Voortdurende doorontwikkeling
Er worden regelmatig nieuwe software versies uitgebracht waarin zowel feedback en gebruikersverzoeken als nieuwe technische faciliteiten zijn verwerkt. Nieuwe versies worden zonder extra kosten beschikbaar gesteld en worden geleverd met de juiste documentatie. Met ASPOS ben je altijd up-to-date.

Uitstekende servicegaranties
Ons support team werkt met oplostijdgaranties, niet slechts responstijden. Je krijgt direct een expert aan de telefoon. Wij leveren one-stop-shop service, zelfs voor diensten van derden. Indien nodig, komen onze engineers naar je toe om ter plaatse te helpen.

Data safety garantie
We beveiligen je vertrouwelijke gegevens volgens de hoogste standaarden. Wij voldoen aan de privacywet en ISAE 3402 en ISO 27001 regelgeving. Onze certificaten geven je alle veiligheid en zekerheid die je nodig hebt.

Op zoek naar andere bedrijfstypes?

store-bluestore orange
Solution tiles-02Solution tiles – orange-02
Solution tiles-03Solution tiles – orange-03
order management-blueorder management-orange
Solution tiles-05Solution tiles – orange-05

Op zoek naar andere bedrijfstypes?

Store management mobile – blue-10-10Store management mobile – orange-10
Business Types – tiles mobile – blue-11Business Types – tiles mobile-11
Business Types – tiles mobile – blue-12Business Types – tiles mobile-12
Business Types – tiles mobile – blue-13Business Types – tiles mobile-13
Business Types – tiles mobile – blue-14Business Types – tiles mobile-14

Duik je liever in de details van onze oplossingen?

Hier heb je toegang tot de volledige lijst van ons aanbod en technische specificaties.

ASPOS management suite

Onze klanten

Onze partners

Valk Solutions heeft de afgelopen 30 jaar een betrouwbaar partnernetwerk opgebouwd

Wil je meer zien? Doe het op jouw manier

VRAAG EEN GEPERSONALISEERDE DEMO AAN

Ons belangrijkste doel is om klanten voor de lange termijn tevreden te maken. Jouw onderneming is uniek en jouw merk is persoonlijk. Daarom zijn onze oplossingen afgestemd op je wensen en eisen en op die van je klanten. Vraag een demo en zie het met eigen ogen.