Bedrijfstypes

Ben voorbereid op vandaag en morgen

ASPOS KASSA

Geef je bedrijf
slagkracht

Vergroot je slagkracht en boost je omzet met het omnichannel retail platform ASPOS, 100% online en realtime met de laagste total cost of ownership. Of je nu een ondernemer bent met één of meer winkels, of een retailorganisatie met tientallen of honderden winkels, de alles-in-één software oplossingen van ASPOS verhogen je omzet. Integreer je e-commerce in je bedrijf en gun je klanten een uitstekende beleving. Met ASPOS beheer je in een handomdraai je webshop en je winkels.

Werk efficiënter met onze oplossingen voor ordermanagement en magazijnbeheer en houd je gegevens up-to-date met onze oplossingen voor productdata management. Wij geven je de slagkracht die je nodig hebt!

Ontdek de kracht van ASPOS

Verhoog je omzet en voorkom lege schappen

ZELFSTANDIG ONDERNEMER

Onze oplossingen bieden alles wat je als ondernemer nodig hebt om je winkel(s) effectief te managen en je commerciële slagkracht te maximaliseren. Innoveer je bedrijf en maak tijd vrij om je klanten te bedienen en ze te geven wat ze nodig hebben. Breng je winkel(s) online en profiteer van een sterk platform op maat van jouw behoefte als ondernemer.

WINKELKETEN

Beheer je winkelketen succesvol met onze software, ongeacht het aantal winkels. Neem en behoud de controle en innoveer tegelijkertijd. Hou je klanten tevreden en trek nieuwe klanten aan. Begin vandaag: Laat ons platform voor je werken. Integreer je webshop en distributiecentrum en stuur je organisatie aan door de hele keten heen op één waarheid.

E-COMMERCE

Verkoop meer door een sterke combinatie van winkels en webshop. Kannibaliseer niet maar versterk je winkels met een omnichannel webshop en creëer één beleving in alle kanalen. Combineer bestellingen voor je winkels en webshop in één logistieke stroom. Met onze oplossing kan het en nog veel meer.

ORDER- EN WAREHOUSE MANAGEMENT

Optimaliseer elk aspect van je magazijn en versterk je voorraad efficiëntie in realtime en op elk moment van de dag. Pak de controle over je bestellingen en (her)bevoorrading, en vul je voorraden automatisch aan. Wees efficiënt en vergroot je winstgevendheid; met onze software doe je het allemaal!

PRODUCT DATA MANAGEMENT

Onze product data management services ondersteunen een tadeloze operatie. Wij verzamelen alle productgegevens van de leveranciers van jouw keuze en stellen deze beschikbaar voor gebruikers in je hele keten. Onze product data management services ondersteunen een tadeloze operatie Wij verzamelen alle productgegevens van de leveranciers van jouw keuze en stellen deze beschikbaar voor gebruikers in je hele keten. Nieuwe producten en prijzen worden dagelijks verwerkt. Evenals de inkooporders en pakbonnen. Allemaal volledig gedigitaliseerd om onze klanten te ontzorgen.

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF

Krijg toegang tot exclusieve markt- en productspecifieke content. Abonneer nu!

Register to our newsletter

Vraag 'm gratis aan

Krijg meer inzicht en ontvang je gratis ASPOS
brochure hier.

NEEM DEEL AAN ONZE WEBINAR

Schrijf je in voor onze eerste webinar over POS in fashion
Save the date!