ASPOS BI Dashboard in een nieuw jasje met Qlik Sense

Valk Solutions heeft het ASPOS Business Intelligence (BI) Dashboard geüpgraded van Qlikview naar Qlik Sense. Het vernieuwde dashboard oogt moderner en frisser en biedt meer opties voor gebruikers.

Jon ten Wolde, senior product owner bij Valk Solutions: “De voordelen voor gebruikers zitten vooral in het gebruik en de gebruikerservaring. Qlik Sense is geoptimaliseerd voor gebruik op touchscreens, het schaalt naar elk scherm en werkt een stuk intuïtiever dan zijn voorganger Qlikview. Daarnaast kunnen slimme zoekopdrachten en slimmere selecties worden uitgevoerd over bijvoorbeeld de gehele gegevensverzameling en vanuit elk tabblad en wordt ook drag and drop ondersteund. Tot slot, hoewel het onderliggende datamodel hetzelfde is, wordt data sneller in Qlik Sense geladen.”

Qlik Sense is de opvolger van Qlikview, beide van Qlik Software Company, marktleider in geleide data-analyse. Vergeleken met Qlikview is Qlik Sense een moderne data-exploratietool met meer mogelijkheden voor self-service en mobiele toepassingen.

Het ASPOS BI Dashboard is ontwikkeld door Valk Solutions in samenwerking met Victa. Het is een krachtig BI-instrument voor interactieve visualisaties en dynamische analyse van gegevens. Dit wordt steeds belangrijker in de hedendaagse datagestuurde retail. Het dashboard is ideaal voor winkelketens omdat winkeliers hun eigen winkel(s) kunnen zien en formulemanagers alle winkels kunnen vergelijken.

Onze klanten krijgen ruim de tijd om te wennen aan het nieuwe dashboard op basis van Qlik Sense in een hybride modus. Met ingang van 1 januari wordt het op Qlikview gebaseerde dashboard uitgefaseerd.

Wil je ook datagedreven werken? Bel ons, we helpen je graag verder.

Montfoort, september 2022

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer nu!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

 • Phone on +31 (0)348 431 490

 • Chat with the chat function on this screen

 • Completing the form bellow:
 • You're subscribing!

  That's great!

  Neem contact op

  We staan voor je klaar.

  Je kunt altijd contact met ons opnemen:

 • Telefoon op +31 (0)348 431 490

 • Chat met de chatfunctie op dit scherm

 • Invullen van het formulier hieronder
 • Je schrijft je in!

  Wat fijn!