ASPOS PDA vernieuwd

De ASPOS PDA applicatie is vernieuwd. In samenwerking met ons co-sourcing ontwikkelteam in China heeft de PDA applicatie een grote upgrade ondergaan.

De ASPOS PDA is onmisbaar voor het mobiel in de winkel of het magazijn beheren van voorraden, prijzen en bestellingen. De applicatie draait op een draadloze handterminal en werkt volledig online en realtime in ASPOS. De PDA is één van de applicaties op het ASPOS omnichannel cloud platform van Valk Solutions.

 

Een greep uit de verbeteringen:

  • De PDA applicatie is multilingual gemaakt, per gebruiker worden niet alleen de schermen maar ook de data in de eigen taal getoond
  • De applicatie is aanzienlijk sneller dankzij de services van de Rest API
  • De gebruikerservaring is verbeterd door onder andere een vernieuwde UI en responsive design
  • De nieuwe PDA applicatie is veiliger door de combinatie van nieuwe technieken in de PDA, Rest API en ASPOS.

 

Stefan van der Meer, manager Ontwikkeling van Valk Solutions: “Deze vernieuwing van de PDA stelt ons in staat om in de toekomst gemakkelijker en sneller te schakelen bij nieuwe ontwikkelingen met de nieuwste technieken anno 2022.”

 

De eerste klanten in Duitsland, België en Nederland hebben de nieuwe PDA applicatie in gebruik genomen en zijn positief. Deze upgrade wordt zonder meerkosten uitgerold bij onze klanten als onderdeel van het onderhoudscontract.

 

Montfoort, augustus 2022

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer nu!

Neem contact op

We staan voor je klaar.

Je schrijft je in!

Wat fijn!

Neem contact op

We staan voor je klaar.

Je schrijft je in!

Wat fijn!