ASPOS Spotler koppeling uitgebreid

Valk Solutions heeft de koppeling van ASPOS met Spotler uitgebreid. In plaats van de voorheen 31 variabelen worden nu maar liefst 40 variabelen uitgewisseld. Niet alleen klantgegevens maar ook producten en orders synchroniseren volautomatisch tussen ASPOS en Spotler.

Dankzij deze synchronisaties zijn je CRM data altijd up to date. Bijvoorbeeld aanmeldingen voor de nieuwsbrief op je webshop komen automatisch terecht in je email marketing tool. Nieuwe producten in ASPOS zijn direct beschikbaar in Spotler om je nieuwsbrief samen te stellen. En op basis van orderhistorie en koopgedrag in ASPOS kun je in Spotler verzendlijsten samenstellen voor relevante mailings.

Spotler scoort als beste email marketing software in de Emerce 100 van dit jaar, een mooie bevestiging dat we hier met een kwaliteitsaanbieder te maken hebben. Meer dan 2.700 organisaties maken gebruik van Spotler voor hun email marketing. Spotler levert niet alleen de software maar ondersteunt klanten ook bij het gebruik ervan.

Gregory Castano Hendriks, projectmanager bij Valk Solutions: “Onze klanten profiteren als eersten van deze nieuwe koppeling. Als projectmanager ondersteun ik klanten bij het ingebruik nemen van de nieuwe koppeling. De nieuwe versie is zonder meerkosten beschikbaar als onderdeel van het onderhoudscontract.”

We wensen onze klanten veel gebruiksgemak en éxtra goede zaken toe met de nieuwe ASPOS Spotler koppeling.

Montfoort, augustus 2022

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer nu!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

 • Phone on +31 (0)348 431 490

 • Chat with the chat function on this screen

 • Completing the form bellow:
 • You're subscribing!

  That's great!

  Neem contact op

  We staan voor je klaar.

  Je kunt altijd contact met ons opnemen:

 • Telefoon op +31 (0)348 431 490

 • Chat met de chatfunctie op dit scherm

 • Invullen van het formulier hieronder
 • Je schrijft je in!

  Wat fijn!