Convious kiest voor Countr

convious

Convious, de sprankelende dienstverlener voor attractieparken, kiest voor de Countr cloud voor haar ticketing integratie en point of sale oplossing. Dit partnership is bekrachtigd met een wereldwijd exclusieve overeenkomst voor de komende 5 jaar.

Snowworld, Plopsa, Ouwehands dierenpark, avonturenpark Hellendoorn, wie kent ze niet. Onder het motto ‘Experience better’ creëert Convious de ultieme beleving voor bezoekers van pretparken, dierentuinen, musea en wellness centra wereldwijd. Convious verzorgt onder andere alle sales transacties voor haar klanten inclusief toegangskaartjes en abonnementen, maar ook onsite horeca en zelfs hotel accommodaties. De formule van Convious slaat aan, getuige de dubbele groeicijfers in 2020 en 2021.

Countr is de krachtige open REST API sales cloud van Valk Solutions. Countr werkt met de nieuwste technologie voor hoog volume ticketing en point of sale oplossingen voor wereldspelers in retail, horeca en evenementen. Voor ongeëvenaard slagkracht, uiterst schaalbaar en geografisch flexibel. Countr is hardware onafhankelijk, volledig open via REST API’s, draait op ondere andere AWS en ondersteunt vele talen, munteenheden, betaalplatformen en fiscale stelsels. John Staunton, oprichter van Countr: “Ik ben opgetogen over deze samenwerking met Convious, samen kunnen wij de evenementen industrie wereldwijd bedienen.

Camiel Kraan, CEO van Convious: “Convious groeit hard. Door de integratie van deze Point-of-Sale technologie met ons platform kunnen we onze partners in de vrijetijdsindustrie nog sneller en beter helpen met het bieden van onvergetelijke ervaringen voor hun bezoekers.

Wij wensen het Convious team goede zaken toe en zien er naar uit onze bijdrage te leveren!

Montfoort, april 2022

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer nu!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

 • Phone on +31 (0)348 431 490

 • Chat with the chat function on this screen

 • Completing the form bellow:
 • You're subscribing!

  That's great!

  Neem contact op

  We staan voor je klaar.

  Je kunt altijd contact met ons opnemen:

 • Telefoon op +31 (0)348 431 490

 • Chat met de chatfunctie op dit scherm

 • Invullen van het formulier hieronder
 • Je schrijft je in!

  Wat fijn!