Medewerkers aan het woord: Sven de Jong

Waarom heb je voor Valk Solutions gekozen? 

Na het vroegtijdig beëindigen van mijn studie Toegepaste Psychologie ben ik op zoek gegaan naar een fulltime baan. Via LinkedIn ben ik destijds benaderd om kennis te komen maken met Valk Solutions. Ik had totaal geen ervaring binnen IT. Gezien mijn ervaring op de winkelvloer, zag Valk toch mogelijkheden om iets voor elkaar te kunnen betekenen. Na het gesprek met Karin was ik vrijwel direct enthousiast en nieuwsgierig. De informele sfeer, de kans op persoonlijke ontwikkeling en de doorgroeimogelijkheden binnen Valk spraken mij gelijk aan. Vervolgens heeft Michiel me nog meer weten te enthousiasmeren om aan de slag te gaan bij Valk en zodoende ben ik in dienst getreden. 

Hoe heb je de eerste periode bij Valk Solutions ervaren?

Het eerste half jaar bij Valk was vooral heel leerzaam. Zonder enige kennis ben ik binnengekomen en dan hoop je toch zo snel mogelijk je steentje te kunnen bijdragen. De eerste periode was redelijk intens, maar zeker niet vervelend intens. Er komt flink wat informatie op je af. Vanaf het eerste moment is gelukkig iedereen bereid geweest om te helpen. En dat heeft mij ook gelijk het gevoel gegeven dat ik onderdeel uitmaak van het team. 

 

Is het altijd rozengeur en maneschijn? Wat was je mooiste moment?

Het is zeker niet altijd rozengeur en maneschijn. Er zijn momenten geweest dat ik even niet meer wist waar ik het zoeken moest. Gelukkig werken we in een team dat altijd voor elkaar paraat staat. Op de afdeling Support weet je nooit wat het volgende telefoontje gaat zijn, wat het werk uitdagend en afwisselend maakt. 

De mooie momenten die er voor mij persoonlijk uitspringen zijn de momenten waarbij de klanten enorme blijk van waardering geven. Soms na dagen uitzoeken, maar soms ook door bijvoorbeeld een snelkoppeling uit de prullenbak terug te halen. Vooral die laatste zijn natuurlijk extra mooi. Met weinig effort, veel blijdschap. 

 

Hoe ervaar je de doorgroeimogelijkheden bij Valk?

Zelf werk ik nu ruim een half jaar bij Valk. In die 6 maanden is er om me heen al veel veranderd. Met name de doorstroom binnen Valk is groot. Vanuit Support naar bijvoorbeeld Consultancy, Onboarding of de technische dienst. Het kan allemaal. Ook voor mij persoonlijk zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. Binnen Valk is er altijd ruimte en aanbod voor trainingen en cursussen om hieraan bij te dragen, wat extra motivatie geeft. 

Hoe zien de komende 5 jaar er voor jou uit?

Hoe de komende 5 jaar er voor mij uit gaan zien is nog een groot vraagteken. Voor nu zit ik op mijn plek op de afdeling Support. Er is nog genoeg te leren. En zoals ik eerder zei, zijn er meer dan genoeg doorgroeimogelijkheden. Ik verwacht daarom ook dat de kans groot is dat ik over 5 jaar nog steeds werkzaam ben bij Valk. De afwisseling houdt het uitdagend en de collega’s het werk plezierig. Want één ding is zeker. Geen dag is hetzelfde!

Sign up for our Newsletter

Get access to exclusive market and product content. Subscribe now!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

 • Phone on +31 (0)348 431 490

 • Chat with the chat function on this screen

 • Completing the form bellow:
 • You're subscribing!

  That's great!

  Neem contact op

  We staan voor je klaar.

  Je kunt altijd contact met ons opnemen:

 • Telefoon op +31 (0)348 431 490

 • Chat met de chatfunctie op dit scherm

 • Invullen van het formulier hieronder
 • Je schrijft je in!

  Wat fijn!