Mitra schenkt en verlengt

Drankenspecialist Mitra heeft haar samenwerking met Valk Solutions voor de derde keer verlengd voor een nieuwe contractperiode van 5 jaar. De overeenkomst betreft de ASPOS cloud voor alle franchise winkels van Mitra.

Sander Hol, operationeel directeur van Mitra: “Onze samenwerking met Valk Solutions stamt al van 2011. Destijds was Mitra de allereerste formule die met al haar winkels op de internetkassa van ASPOS draaide. Sindsdien is er veel gebeurd, maar we zijn onveranderd tevreden over ASPOS en de service van Valk Solutions.

In de loop der jaren is Mitra steeds meer diensten in de ASPOS cloud gaan gebruiken. Naast de kassa en backoffice ook de klantkaart en de API connector, evenals koppelingen met onder andere Spotler en Channel Engine.

Karin Valk, algemeen directeur van Valk Solutions: “Mitra is altijd nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden en geeft ons waardevolle feedback om onze producten en diensten te blijven verbeteren. We zijn dan ook erg blij dat Mitra opnieuw voor 5 jaar voor ons kiest.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer nu!

Neem contact op

We staan voor je klaar.

Je schrijft je in!

Wat fijn!

Neem contact op

We staan voor je klaar.

Je schrijft je in!

Wat fijn!