PFA integratie succesvol afgerond

De integratie van ProFashionAll (PFA) in de organisatie van Valk Solutions is succesvol afgerond. De laatste stap in dit proces was de fusie van de juridische entiteiten PFA Group en Valk Solutions.

PFA gaat verder als één van de productlijnen van Valk Solutions, naast ASPOS en Countr. PFA is de ERP en warehousemanagement (WMS) oplossing voor centrale distributiecentra van fashion retailers. Klanten zijn onder andere Nelson Schoenen, terStal, Score Jeans, Wibra, Aktiesport en Perry Sport.

Peter van der Tol, oprichter van PFA en als senior business consultant werkzaam bij Valk Solutions: “Mijn PFA collega’s en ik voelen ons thuis bij Valk Solutions, we hebben kunnen leren van hun project aanpak. En zoals bij PFA het partnership met de klant en de klanttevredenheid voor alles ging, zo zien we dat ook terug bij Valk Solutions. Valk Solutions en PFA vullen elkaar aan en zo gaan we gezamelijk sterker de toekomst in.”

In 2019 heeft Valk Group PFA overgenomen en als separate entiteit voortgezet. De eerste prioriteit was het waarborgen van continuïteit voor klanten en medewerkers. Ook het verbeteren van de dienstverlening en de naadloze technische integratie tussen PFA en ASPOS heeft veel aandacht gevraagd. Inmiddels draaien alle PFA klanten op Progress 11 en de migratie naar Progress 12 is in voorbereiding.

Wij wensen onze PFA klanten goede zaken toe!

Montfoort, August 2022

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer nu!

Neem contact op

We staan voor je klaar.

Je schrijft je in!

Wat fijn!

Neem contact op

We staan voor je klaar.

Je schrijft je in!

Wat fijn!