Het nieuwe werken

Na corona is de manier waarop kenniswerkers (samen)werken blijvend veranderd. Valk Solutions speelt daar pro-actief op in met haar nieuwe ruime en met techniek geïntegreerde kantoorinrichting. 

Leslie Pattipeiluhu, sinds 12 jaar officemanager bij Valk Solutions: “De nieuwe inrichting is open, licht en heeft ruimere ontmoetingsruimtes. Er zijn sfeervolle hoekjes voor informeel collegiaal beraad. We hebben meer overlegruimtes die allemaal zijn voorbereid op hybride vergaderen, deels met mensen op afstand. Ook onze klanten maken steeds meer gebruik van videoconferencing, dat spaart reistijd en is toch persoonlijk.”

Er is gekozen voor warme kleuren en duurzame materialen. Werkplekken kunnen zowel zittend als staand gebruikt worden. Dankzij geluiddempende technieken is de open kantoorruimte zelfs rustiger dan voorheen. Mathijs Eijbaard, manager Klantenservice: “Mijn medewerkers kunnen prima thuiswerken, maar het is ook belangrijk om regelmatig samen op kantoor te zijn. De nieuwe kantoorinrichting maakt dat extra aantrekkelijk.

Het kantoor van Valk Solutions is centraal gelegen in Montfoort en ook beschikbaar voor regionale meetings van onze klanten. Met extra lekkere koffie van onze klant Simon Lévelt en koek of broodjes van de Montfoortse bakkerij van Dommelen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer nu!

Neem contact op

We staan voor je klaar.

Je schrijft je in!

Wat fijn!

Neem contact op

We staan voor je klaar.

Je schrijft je in!

Wat fijn!