Verhuizing naar North-C

Afgelopen maand heeft Valk Solutions de verhuizing van haar private cloud serverparken naar de datacenters van North-C afgerond.

Het verhuisproject is in 3 stappen uitgevoerd. n het eerste weekend werd de eerste helft van de servers verhuisd. In de daaropvolgende week werden de internet- en VPN-verbindingen vernieuwd. In het tweede weekend volgde de tweede helft van de servers. Alles in de kleine uurtjes, zodat bij eventuele tegenvallers klanten geen overlast zouden ondervinden.

Thomas Jansen, manager Devops bij Valk Solutions: “Hoe goed we ons ook hadden voorbereid, het blijft spannend om een werkende configuratie te ontmantelen en verplaatsen. Vooral als je weet hoeveel mission critical transacties verwerkt worden voor klanten. Omdat derde partijen in de keten betrokken waren hadden we ook niet alles zelf in de hand. Maar iedereen in de keten was behulpzaam en de verhuizing is volgens planning afgerond.”

North-C biedt de premium voorzieningen die Valk Solutions nodig heeft voor haar klanten. Met 11 datacenters verspreid over het land is North-C de grootste aanbieder van datacenters en connectiviteit voor de zakelijke markt. Vooral de professionele service organisatie is waardevol om service garanties te kunnen waarborgen.

Het ASPOS serverpark vormt de private managed cloud waar ASPOS applicaties gehost worden voor onze klanten. De opstelling is volledig dubbel uitgevoerd op twee fysiek gescheiden locaties in ons land, zodat bij problemen op de ene locatie de andere locatie het naadloos kan overpakken. Het serverpark wordt periodiek geauditeerd en voldoet aan de eisen van ISO 27001 en ISAE 3402.

Montfoort, februari 2023

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer nu!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

 • Phone on +31 (0)348 431 490

 • Chat with the chat function on this screen

 • Completing the form bellow:
 • You're subscribing!

  That's great!

  Neem contact op

  We staan voor je klaar.

  Je kunt altijd contact met ons opnemen:

 • Telefoon op +31 (0)348 431 490

 • Chat met de chatfunctie op dit scherm

 • Invullen van het formulier hieronder
 • Je schrijft je in!

  Wat fijn!