Kookwinkel Oldenhof kiest voor ASPOS

Kookwinkel Oldenhof gaat haar bedrijfsvoering vernieuwen met het omnichannel cloudplatform ASPOS van Valk Solutions.

Familiebedrijf Oldenhof is al 200 jaar dé specialist in en om de keuken en tevens een koninklijke leverancier. De onderneming onderscheidt zich met hoogwaardig en exclusief keukengereedschap en een netwerk van winkels in de Benelux en Duitsland.

Met het oog op de toekomst, wil Kookwinkel Oldenhof fysieke winkels en online beter integreren met elkaar en daarom heeft Kookwinkel Oldenhof gekozen voor cloud platform ASPOS van Valk Solutions. ASPOS staat voor Advanced Sales Platform of Omnichannel Services en voorziet in een suite van applicaties. Kenmerkend voor ASPOS is dat alle applicaties online en realtime op dezelfde data draaien, zodat de klant werkelijk centraal komt te staan. 

Kyra van Hazendonk, projectmanager bij Valk Solutions: “Het project is begonnen met scoping workshops waarin we samen met de klant de processen in kaart brengen. De volgende stap zal zijn dat we ASPOS kant en klaar op maat inrichten voor Kookwinkel Oldenhof. Behalve de uitrol van de winkels is ook de koppeling van de Magento webshop inbegrepen in het project. Zodat de klanten van Kookwinkel Oldenhof straks één beleving hebben, zowel op de winkelvloer als in de webshop.”

Behalve één klantbeleving zal Kookwinkel Oldenhof naar verwachting ook legio efficiëntie voordelen realiseren met ASPOS. Dit omdat er veel minder handwerk zal zijn en de dagelijkse processen grotendeels digitaal en geautomatiseerd gaan verlopen. Dit omdat er veel minder handwerk zal zijn en de dagelijkse processen grotendeels digitaal en geautomatiseerd gaan verlopen.

We zijn trots dat Kookwinkel Oldenhof voor ons heeft gekozen. We zullen het project met de grootste zorgvuldigheid begeleiden, zodat Kookwinkel Oldenhof een goede start zal maken met ASPOS.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer nu!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

 • Phone on +31 (0)348 431 490

 • Chat with the chat function on this screen

 • Completing the form bellow:
 • You're subscribing!

  That's great!

  Neem contact op

  We staan voor je klaar.

  Je kunt altijd contact met ons opnemen:

 • Telefoon op +31 (0)348 431 490

 • Chat met de chatfunctie op dit scherm

 • Invullen van het formulier hieronder
 • Je schrijft je in!

  Wat fijn!