Zelfstandige systeembeheerder

Valk Solutions is een leidende retail automatiseerder in ons land. Onze klanten zijn winkelketens, zowel franchise als filiaalbedrijven. Onder andere Primera, Mitra, Hubo, Perry Sport en Welkoop behoren tot onze klantenkring. De groei zit vooral in ASPOS, ons innovatieve, online en realtime omnichannel cloud platform. Denk aan webshops die zijn geïntegreerd met de winkelvloer, instore kiosks waarmee de long tail op de winkelvloer beschikbaar wordt gesteld, (mobiele) webkassa’s, apps en Youtube narrowcasting. Onze point of sale software ondersteunt alle kassa-functies, artikelbeheer, voorraadmanagement, inkoopfuncties, loyalty en meer. De software wordt door ons zelf ontwikkeld en onderhouden. Naast innovatieve producten blinken we uit in uitstekende service. We zijn ISO 27001 en ISAE 3402 type 2 gecertificeerd. We hebben business consultants in dienst voor grote projecten en field engineers om storingen te plekke op te lossen. Het bedrijf bestaat al 33 jaar en staat er gezond voor. We werken met circa 90 getalenteerde professionals. We bieden een enthousiaste en professionele werkomgeving boordevol dynamiek, ondernemersgeest en innovatie. We zoeken harde werkers met een grote gedrevenheid om goed werk te leveren.

Functie omschrijving
Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden waaronder het proactief monitoren van de performance van systemen, serverparken en infrastructuur. Je bewaakt de correcte werking van systemen, servers en werkplekken en je controleert back ups en antivirus software. Je signaleert proactief problemen en lost deze zelfstandig op. Je draait periodiek mee in de waakdienst van het team. Daarnaast verzorg je de planning, voorbereiding en uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden om continuïteit te waarborgen of performance te verbeteren zonder overlast voor klanten. Je voert zelfstandig requests for change (RFC’s) uit en stemt de wensen samen met een collega of klant af waar nodig. Je levert afgesproken functionaliteit op volgens planning en binnen het budget. Je verzorgt systeem documentatie en je leeft de normen van ISO 27001 en ISAE 3402 strikt na. De systeembeheerder werkt nauw samen met collega systeembeheerders, applicatie managers en database administrators in ons beheerteam. Ook werkt de systeembeheerder efficiënt samen met derden zoals Microsoft en datacenters.

Functie eisen
We zoeken een enthousiaste, deskundige, flexibele, stressbestendige en hands on systeembeheerder met kennis van Windows server 2019, Active Directory, SFTP, IIS, MSSQL en virtualisatie technieken met HyperV. Netwerk kennis zoals TCP / IP netwerken, router beheer (NAT, firewall, VPN) zijn een pré. We vragen een grote drive om professioneel en proactief te werken, met betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Junior of medior HBO werk- en denkniveau en actuele Microsoft certificaten.

Arbeidsvoorwaarden
Marktconform afhankelijk van kennis en ervaring.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg toegang tot exclusieve informatie. Abonneer je nu!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

 • Phone on +31 (0)348 431 490

 • Chat with the chat function on this screen

 • Completing the form bellow:
 • You're subscribing!

  That's great!

  Neem contact op

  We staan voor je klaar.

  Je kunt altijd contact met ons opnemen:

 • Telefoon op +31 (0)348 431 490

 • Chat met de chatfunctie op dit scherm

 • Invullen van het formulier hieronder
 • Je schrijft je in!

  Wat fijn!