Nieuwe versie Ekster

ASPOS wordt intensief doorontwikkeld door onze developers. In periodieke nieuwe versies komen extra features en technische verbeteringen beschikbaar voor onze klanten. Na Arend, Buizerd, Condor en Duif is nu Ekster aan de beurt. Enkele hoogtepunten van Ekster:

Ondersteuning Spaanse taal
Omdat ASPOS steeds internationaler wordt ingezet, ondersteunt Ekster na Engels, Duits en Frans nu ook Spaans. Práctico, ¿verdad?

Taal kiezen
Ekster maakt het mogelijk om meteen op de inlogpagina te kiezen in welke taal je ASPOS wilt gebruiken. Aan de hand van vlaggen kun je gemakkelijk switchen tussen Engels, Duits, Frans en Spaans.

Weergave POS gebruikers
Hier gaan we veel gebruikers blij mee maken, voortaan worden gebruikers op het startscherm van de kassa weergegeven op basis van activiteit in plaats van alfabetische volgorde.

Product selectie
Product selectie is nu ook mogelijk door ergens op de regel te klikken. Vroeger werkte dat alleen door het vakje aan te vinken. Mooi dat zo’n kleine wijziging voor een betere gebruikerservaring zorgt.

Batches picken
Als je veel klantorders hebt open staan, wil je de gevraagde producten zo snel mogelijk verzamelen. Ekster maakt het mogelijk om met jouw ASPOS PDA alle klantorders tegelijk te verzamelen in één grote pickbatch.

En méér
Voor een compleet overzicht van de nieuwe versie Ekster verwijzen wij klanten naar de release notes die je per mail van ons hebt ontvangen.

Wanneer komt Ekster naar je toe?
De meeste klanten hebben een jaarlijkse nieuwe versie met ons afgesproken. Dan komen alle voorafgaande nieuwe versies gebundeld naar je toe. Want elke volgende nieuwe versie bevat ook de functionaliteiten van vorige nieuwe versies. Zo mis je niks. Afhankelijk van specifieke project (RFC) afspraken kan het ook zo zijn dat een nieuwe versie eerder naar je toe komt. Hoe jouw afspraken ook zijn, we wensen je alvast veel plezier van de nieuwste mogelijkheden in ASPOS!

Sign up for our Newsletter

Get access to exclusive market and product content. Subscribe now!

Contact us

We’re here for you.

You can contact us at any time by:

  • Phone on +31 (0)348 431 490

  • Chat with the chat function on this screen

  • Completing the form bellow:
  • You're subscribing!

    That's great!